REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Anchetă a Parchetului Militar în cazul suspectului de pedofilie decedat după intervenţia jandarmilor la Vatra Dornei

Anchetă a Parchetului Militar în cazul suspectului de pedofilie decedat după intervenţia jandarmilor la Vatra Dornei

Replica API 20 iulie 2019 | 00:00 207

Bărbatul care a fost imobilizat vineri seară de jandarmi după o suspiciune de abuz sexual asupra unei fete de 12 ani a decedat sâmbătă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava.

Incidentul a avut loc la Festivalul de Folclor pentru Copii şi Tineret, care se desfăşura în municipiu.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Suceava, col. Bogdan Cornaci, a declarat că jandarmii au acţionat în vederea scoaterii din mulţime şi imobilizării bărbatului, după ce tatăl şi fetiţa au venit la o femeie jandarm să reclame faptele suspectului.

El a precizat totodată că Parchetul Militar Iaşi a preluat cazul şi efectuează o anchetă.

'Parchetul Militar a deschis o anchetă, deja au luat dosarul şi ei vor face verificări. (...) Un bărbat a venit cu fetiţa lui de mână să reclame la jandarmeriţă şi băiatul care era în patrulă. Fata plângea (...) Au mers să-l scoată pe bărbat din mulţime, l-au extras, erau în zona adiacentă spectacolului, dar a fost recalcitrant, violent (...). Era destul de corpolent şi s-a opus acţiunii de imobilizare a jandarmilor (...). În timpul intervenţiei jandarmilor, i s-a făcut rău, a fost chemată salvarea, a fost resuscitat, a fost dus apoi la spital la Vatra Dornei, după care a fost transferat la Suceava'', a spus Cornaci.

Bărbatul a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava în stop cardio-respirator, resuscitat, iar sâmbătă dimineaţă a fost operat, însă ulterior a decedat.

Purtătorul de cuvânt al spitalului, Mircea Macovei, a declarat presei sâmbătă că ''a fost adus în stop cardio-respirator, intubat, ventilat, de la Vatra Dornei'' şi ''din cauza simptomatologiei abdominale s-a intervenit chirurgical, iar post-operator a decedat".

Pe de altă parte, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu, a precizat că pe numele bărbatului implicat în cazul de la Vatra Dornei era în lucru un dosar de cercetare penală.

''Avea un dosar în lucru pentru act sexual cu un minor (...). Avea 55-56 de ani, mai dădea câte 5-10 lei la un copil, de regulă fără adăpost, ca să-i abordeze (...). Din câte ştiu, nu avea o altă condamnare pe infracţiuni sexuale (...). Parchetul Militar va stabili în funcţie de toate probele şi partea de agresiune sexuală, şi partea de ucidere din culpă'', a explicat Epureanu. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Foarte bine iau facut partarului... A murit un bulache...asa, si? La mai multi. Cand te stii nevinovat nu ai de ce sa te opui unei retineri, dar cum multi dintre voi va considerati smecheri, si va luati in gura cu jandarmeria sau politia, primiti ce meritati... Un jet direct in ratul vostru.. Daca va omoara, cu atat mai bine, scapa lumea de niste asa zisi inteligenti.
2
0
6 malaci nu pot incatusa o persoana fara sa o stranguleze, sa sara cu picioarele pe ea, sa o striveasca, sa o stranguleze, sa o spele pe plamani cu spray paralizant ? si acuma ca l-au omorat in direct , normal ca e pedofil ca de aia l-am sinucis !
1
2
pedofililor!!!
4
2
Scrie abuz sexual nu act sexual , nu a avut loc un act sexual desteptule !
6
2
Tineti partea pedofilului?vai de mama voastra...ori sunteti si voi dezaxati si pipaiti copii ori prosti incurabili.mi e scarba de voi ratatilor
16
4
jandarmii mai prosti decat prevede legea l-au spreiat cu neurobloc de parca ii dadeau cu zeama de piper
3
10
Sprayurile nu ucid,asta-i gogorita!A murit datorita imaginatiei cu fetisurile fata de minore asa ca da-l in gatii ma-si!
12
3
La cacat cu pedofilu'
16
4
se angajeaza toti prosti la jandarmerie.,,la puscarie cu parasuta.
6
15
l-au calcat in picioare saracul, nu asa se aresteaza un om. Grasu il apasa pe plamani si l-a sufocat. niste imbecili jandarmii, i-au salarii de 6000 ron si tot analfabeti pe viata raman
8
15
Ce act sexual cu minor de fata cu parintele in timpul spectacolului de folclor.Normal ca mortui e vinovat pentru ca capcaunii de jamdarmi si mai rau jandarmerite de analfabeti ce sunt nu pot imobiliza un om printr-un dialog ci doar cu pumnul ceea ce este impotriva legii pana ce instanta de judecata decid deznodamantul. .Jandarmii sunt platiti din statului sa apere cetatenii nu sa-i omoare dar ei isi depasesc atributiile devenind crominali cu acte in regula.Azi moare un pedofil pmaine poate un om nevinovat pentru ca actioneaza cu pumnul ibainte ca justitia sa faca dreprate.
5
13
Sa se infiinteze Registrul Pedofililor si a altor infractori sexuali. Si recidivistii sa fie castrati!
12
4
Coitus NON coitus tempo pulit passa.
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102