REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ancheta continuă în cazul incidentului din Km 5: INCENDIERE din răzbunare sau accident?

Ancheta continuă în cazul incidentului din Km 5: INCENDIERE din răzbunare sau accident?

Replica API 12 februarie 2016 | 13:22 297

Ancheta continuă în cazul evenimentului nefericit înregistrat în seara de joi, 11 februarie, în zona Kilometrul 5. Oamenii legii iau în calcul toate variantele, chiar dacă fiica persoanei ce a sunat la 112 a spus că nu a fost nici un scandal și că incendiul a izbucnit întrucât copilul ei, care are un handicap, s-a jucat lângă sobă.

Sesizarea a fost făcută de către o persoană, în seara de joi, 11 februarie, militarii din cadrul ISU Dobrogea fiind anunțați că a izbucnit un incendiu în camera unei case de pe strada Theodor Speranția colț cu Viorelelor. Trei autospeciale au plecat spre fața locului însă nu a mai fost nevoie de intervenția pompierilor întrucât focul fusese deja stins. Menționăm că acesta a izbucnit în prima cameră a locuinței și au ars parțial un fotoliu și covorul. La fața locului au ajuns și polițiștii Secției 5, dar și cadrele medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean Constanța. Persoana care a sunat la 112, adică proprietarul casei unde a izbucnit incendiul, le-a spus anchetatorilor că, în cursul zilei, a avut un conflict verbal cu nepotul său, cu fiul fratelui, pe seama denunţării unor furturi de curent electric, care i-ar fi spus că lucrurile nu vor rămâne așa. Prin urmare, el a considerat că, din dorința de răzbunare, nepotul ar fi aruncat un obiect aprins lângă sobă și astfel au luat foc obiectele din jur. Individul în cauză a fost depistat și audiat. Între timp, întrucât este vorba despre persoane de etnie romă, la locul cu pricina s-au strâns mulți oameni, la prima vedere putându-se confunda evenimentul cu un real scandal. Însă, fiica proprietarului locuinței afectate de flăcări a ținut să menționeze că nu este vorba despre nici o răzbunare și că, de fapt, copilul ei, care are handicap, s-a jucat cu niște obiecte lângă sobă, de aici pornind totul. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a desfășurat evenimentul, urmând a se lua măsurile ce se impun.

Vezi și:

http://www.replicaonline.ro/scandal-intre-mai-multe-familii-de-tigani-din-constanta-cat-pe-ce-sa-dea-foc-la-o-casa-sa-nu-se-toarne-intre-ei-pentru-furt-de-curent-261503/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367