REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

EXCLUSIV: DOI ITALIENI AU FOST JEFUIȚI LA O TERASĂ DIN MAMAIA – VIDEO!

EXCLUSIV: DOI ITALIENI AU FOST JEFUIȚI LA O TERASĂ DIN MAMAIA – VIDEO!

Replica API 18 august 2017 | 12:39 569

Plan bine pus la punct

Plan bine pus la punct

Doi italieni au fost jefuiți la o terasă din stațiunea Mamaia! Mai exact, unul dintre ei a rămas fără telefon după ce a stat la masă cu persoane necunoscute, pe care le cunoscuse în respectiva locație. Și-a dat seama târziu că a rămas fără bun, revenind la terasă. Administratorii au analizat imaginile surprinse de camerele de suprveghere și astfel au aflat cum au stat lucrurile, anunțând și Poliția.

Nu este pentru prima dată când este înregistrat un astfel de caz la malul mării. De dată recentă, doi cetățeni italieni au luat cea mai proastă decizie din viața lor. Cu ei au intrat în vorbă niște români, astfel că au decis să stea la masă împreună. Locația: o terasă de la intrare în stațiunea Mamaia. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum beau bere, după care, rând pe rând, încep să meargă la toaletă. La un moment dat, unul dintre ei revine la masă și, observând că este singur, iar în dreapta sa se află o geantă, alege să arunce un ochi înăuntru.

Astfel, începând cu minutul 3.53 al filmării se poate observa tot demersul său de sustragere a unui telefon mobil. Mai exact, geanta aparținea unuia dintre cei doi italieni. Victima și-a luat telefonul de pe masă când a mers la baie, dar nu s-a gândit că acela din geantă s-ar putea să devină obiectul unui furt. Totul s-a desfășurat în liniște, bărbații au revenit de la toaletă și discuțiile au continuat, fără ca ei să-și dea seama că stau la masă cu "dușmanul" – cum s-ar spune.

Au achitat, au plecat, iar la scurt timp victima a revenit cu rugămintea a se analiza imaginile surprinse de camere. Astfel s-a descoperit întreaga târâșenie. La fața locului a ajuns și Poliția, care a declanșat o anchetă, în vederea identificării, depistării și tragerii la răspundere a făptașilor. Amintim și faptul că, la data de 14.08.2017, ora 12.35, Marius Lucian Vârtosu a filat bine incinta unui fast food, fiind vorba despre Dabo Doner de pe strada Mircea cel Bătrân la intersecție cu Decebal, și a observat o femeie care avea pe masă un telefon marca Samsung S7 Edge.

A profitat de o clipă de neatenție și asta a fost. Astfel, oamenii legii au declanșat cercetările și, la scurt timp, au prins făptașul. Prejudiciul de aproximativ 2.000 de lei a fost recuperat și predat persoanei vătămate. În cauză a fost întocmit dosar penal, dar victima și agresorul au decis să se împace, astfel că făptașul a scăpat nepedepsit și, cel mai probabil, că a prins curaj să procedeze în același mod și pe viitor.

Liliana CHIRU

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Popoari urati
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614