REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Anchetă în Năvodari: Femeia ACUZATĂ că vandaliza mașini, găsită MOARTĂ!

Anchetă în Năvodari: Femeia ACUZATĂ că vandaliza mașini, găsită MOARTĂ!

Replica API 13 mai 2019 | 00:18 797

Anchetă la Năvodari! Femeia acuzată că vandaliza mașini a fost găsită decedată. Mai exact, un bărbat, de 34 de ani, în cursul serii de duminică, 12 mai, s-a prezentat la sediul Poliției Năvodari, declarând faptul că a găsit-o decedată în autoturismul său. Polițiștii deplasați la fața locului au găsit o femeie de 28 de ani, decedată pe bancheta din spate.

Cu ocazia cercetărilor s-a stabilit faptul că bărbatul ar fi văzut-o pe tânără în zona locului de serviciu, unde a stat toată ziua. Deoarece i s-a făcut milă de ea, în cursul serii, după ce a ajuns acasă, s-a întors la locul de muncă, de unde a luat-o cu mașina și a dus-o în fața blocului în care locuiește, spunându-i că poate rămâne să doarmă în autoturism. A doua zi, bărbatul ar fi plecat la muncă și i-ar fi spus ca atunci când pleacă să închidă ușa autoturismului. Când s-a întors de la serviciu, în jurul orelor 21.30, ar fi găsit-o pe aceasta decedată pe bancheta din spate. Trupul neînsuflețit a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cauzelor decesului. Din primele cercetări, nu au fost identificate urme de violență. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Amintim că, în luna martie, locuitorii unei zone din Năvodari acuzau că se trezesc, frecvent, cu autovehiculele avariate, iar autprul era o femeie cu probleme psihice, care locuiește pe străzi.

”Salut, care locuiește pe strada Rândunelelor și aveți mașinile parcate prin zonă, când vă treziți dimineața și găsiți mașinile vandalizate, mergeți la Poliție pentru plângere, se știe autorul, o fată/femeie cu probleme psihice care doarme prin boscheți pe la Usas, în fiecare seara în jurul orei 12.00 se petrece acțiunea dacă sunteți curioși.. P.S.: de rezolvat, oricum nu o să rezolvați nimic, nimeni nu face nimic, cei de la Palazu ori îi dau drumul a 2-a zi ori fuge de acolo..”, este mesajul postat de un bărbat pe grupul de Facebook "Orașul Năvodari".

Tânăra este cunoscută în Năvodari pentru că stătea pe străzi. Aceasta are 3 copii și toți sunt dați în plasament.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Jos PSD, HOTII care au inchis pitale, dragnea e de vina
2
1
Vand masina. E ca noua!
0
0
Era o persoana ce avea nevoie de ajutor de la societete,semeni dar erau ocupati cu strangere de semnaturi pentru europarlamentare.Dumnezeu s-o odihneasca ca de iertat trebuie sa ne ierte pe noi!
6
0
Mah jean tucan , prostanacule , puteai sa-i oferi in rablele care ruginesc un loc de dormit acestei fiinte...
3
0
Un om bolnav ! A murit la o varsta prea frageda ! Chiar nu s-a putut face nimic ? Duduile de la Asistenta Sociala din Primaria Navodari aveau habar de acest suflet care trebuia ajutat ? Ba bine ca NU ! Cafelutele sunt mai importante !...
14
0
Era amanta lui Ionel Maruntoiu.
1
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218