REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Anchetă într-un sat din Constanța! Pe fir a intrat și Protecția Copilului

Anchetă într-un sat din Constanța! Pe fir a intrat și Protecția Copilului

Replica API 27 iunie 2016 | 14:25 302

Caz șocant într-un sat din județul Constanța! Mama unei copile de numai 12 ani susține că micuța a trecut prin clipe de coșmar, însă cei ce ar trebui să aibă grijă de ea nu vor să colaboreze cu autoritățile, preferând să mușamalizeze totul. Pe fir au intrat oamenii legii, dar și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Constanța.

O copilă de 12 ani ar fi fost batjocorită de angajatul bunicilor săi, însă copila nu vrea să fie supusă unui examen medical de specialitate. Este vorba despre o familie dezorganizată. Părinții au divorțat, mama s-a mutat la Cuza Vodă, iar tatăl a rămas în casa părintească, la Dropia, acolo unde locuiește și cu concubina, dar și cu fata. Pe 9 iunie anul curent, mama Andreei ar fi aflat de la vecini că fiica sa ar fi fost agresată sexual de un cioban, minor și el, dar atât bunicii cât și prespusa victimă refuză să colaboreze cu autoritățile în sensul că neagă producerea vreunui eveniment nefericit, implicit refuză un control medical de specialitate. Întrucât mama fetei continuă să acuze, adăugând că Andreea nu este la prima experiență de acest gen, pe fir au intrat și oamenii legii, care s-au autosesizat, dar și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Constanța. "Ne-am autosesizat în acest caz, o echipă a fost acolo și sâmbătă, 25 iunie, dar și astăzi (27 iunie – n.r.). Pot să vă spun că monitorizăm situația și urmează să luăm măsuri", a declarat, pentru "Replica", Roxana Onea, purtătorul de cuvânt al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Constanța. Cercetările continuă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369