REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Anchetă la Băneasa după ce un profesor ar fi bătut un elev

Anchetă la Băneasa după ce un profesor ar fi bătut un elev

Replica API 28 ianuarie 2017 | 00:00 480

sursa foto dstryrsg.com

Anchetă la Băneasa! Un cadru didactic de la Liceul Teoretic cu clasele I-XII Băneasa, din judeţul Constanţa, ar fi agresat un elev în clasa a X-a. Se pare că, potrivit informațiilor noastre, ar fi vorba despre un profesor de specialități, Mihai Gora, care ar fi lovit minorul de mai multe ori. Potrivit edilului din localitate, incidentul se confirmă, în sensul că a avut loc o altercație în cursul zilei de vineri, 27 ianuarie, dar că de vină ar putea fi elevul, acesta dărâmând un dulap.

"Încă nu știm sigur ce s-a întâmplat. Profesorul l-ar fi tras de umeri pe elev pentru că acesta dădea într-un dulap, ceva de genul acesta. Așteptăm să vorbim cu ei și atunci se va stabili cu exactitate", a spus primarul. De cealaltă parte, martorii susțin că băiatul a fost lovit cu pumnii pe holul unității de învățământ. Au fost demarate cercetări în acest caz.

"Vineri, 27 ianuarie 2017, în timpul pauzei, a avut loc un incident la Liceul Teoretic Băneasa între un elev de clasa a X-a și un cadru didactic. În urma evenimentului, la nivelul unității școlare, se va constitui o comisie care să verifice faptele sesizate, declarațiile elevului și pe cele ale profesorului, urmând să se procedeze în conformitate cu prevederile legale. Menționăm că, la nivelul unității școlare, nu a fost depusă nicio sesizare din partea elevului sau a cadrului didactic. Inspectoratul Școlar Județean Constanța va monitoriza desfășurarea verificărilor efectuate în unitatea școlară", au transmis reprezentanţii ISJ Constanţa.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de ce la inapoiatii aia din baneasa le trebuie liceu.acolo saracia si prostia este la ea acasa .este cea mai inapoiata localitate din judet unde s-au adunat totii puturosii,prostii si curvele ce sa poti indrepta acolo
6
0
Lasatil in pace pe nra mihai ca va fut
3
0
cred ca manca pui de gaina de la batut.
2
0
Adevarul este ca Mihai este in betiv
0
3
in ziua de azi exista copii de liceu care merita batuti 8 ore pe zi,norma intreaga,problema este a batausului,este minor cu ghilimele,dar Adevarul este la bataus
6
0
Bineinteles ca sunt si cativa taranoi agramati care scriu pe aici..bai Bula, tu ai fost la scoala?
0
2
Orhane, esti penibil! Ai ajuns director printr-un abuz al ISJ, primarul nu te vrea, profesorii nu te baga in seama, parintii nu dau doi bani pe tine, elevii nu te asculta. Tu nu vezi toate astea? Nu vezi ca functia asta e o caciula prea mare pentru tine? Chiar nu-ti dai seama ca te conduc trei vulpi?
23
5
sant cati-va copii de taranoi ce merita rupte oasele la ceeia ce fac la ore, verifica cineva ce note are elevul ? Restul copiilor au fost anchetati ptr. a afla adevarul ?
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614