REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

ANCHETĂ la CERNAVODĂ în cazul unui FURT de COMBUSTIBIL!

ANCHETĂ la CERNAVODĂ în cazul unui FURT de COMBUSTIBIL!

Replica API 8 noiembrie 2019 | 03:42 497

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Cernavodă au identificat un cetăţean român care transporta, cu o autoutilitară, cantitatea de 600 litri produs petrolier cu miros specific de motorină, fără documente justificative.

Astfel, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Cernavodă, în data de 6.11.2019, au oprit pentru control, la intrarea în localitatea Cernavodă, o autoutilitară, înmatriculată în România, condusă de cetăţeanul român B.N., în vârstă de 32 de ani, domiciliat pe raza judeţului Constanţa. În urma controlului, în autoutilitară au fost descoperite trei recipiente încărcate cu produs petrolier, cu miros specific de motorină, pentru care bărbatul în cauză nu a putut prezenta documente justificative de provenienţă. Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea continuării cercetărilor cantitatea de 600 litri de motorină, iar persoana în cauză este cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de furt, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
eu marele vilau,golanul golanilor,va pot garanta ca: gardianul MEMET RIDVAN,este seful nostru..el trage limbi la greu marelui STEFLEA..omul care spune ca totu-i normal..nimeni nu...doarme...nimeni nu face nimic...dar la bani???ATENTIE...cand pe fluturasul de salariu primesti suma de 50 milioane lei..nu ti se face rau..nu te ia ambulanta???cand stai noaptea cu capul pe perna,si spui ca-i fost la munca???dar tu esti gardian la primaria Cernavoda...sa va fie rusine...GOLANILOR..
3
0
sa ne cacam in gura ta si alu nevasta-ta aia codoasa , imputita si mincinoasa de maimute ce sunteti !
2
2
...gardienii publici fac ce vor.. seful lor este turcul jegos, MEMET RIDVAN,lingaul celui mai competent gardian..STEFLEA....nevasta lu' Memet ,face comert stradal cu chiloti si izmene cacate,aduse din bazarul turcaletilor...dar nimeni nu vede...sotiorul ei conduce pe gardienii cei cu 7 clase...ce viata pe ei...dorm...la greu..bani la...greu...
4
0
bai esti prost, sau pote diliu!
0
2
in gasca hotilor de motorina se afla si cocostarcul de SILVIA de la primarie impreuna cu ratatul de OLTEANU zis sotul ei , doi golani , el de 40 de ani ea de 55 de ani , care se fodulesc cu doua masini obtinute prin hotie , ea inseland un mos de 80 de ani fostul amant , el pacalind pe fosta nevasta .
5
0
Iar sunt pe cai mari la munca.Eu confisc motorina eu o distribui cu bidoanele binenteles si ptr colegii mei.Nu mai fac ca inainte sa imi iau portie numai mie.Ca doar este destula si nu vreau ca vre-un coleg sa alimenteze la petrom sau mol.Masinile de la frontiera au interzis la peco.Traiasca capusa din Cernavoda numita politia de frontiera o gasca de golani care freaca piticu ptr sute de mii de lei.
5
0
motorina sigur ajunge la politie, ati vazut cumva un politist ca alimenteaza la peco???
13
1
sigur e nebunul de ALECU ca nu mai are bani sa-i cumpere proastei de nevasta-sa pampersi fiindca se scapa pe ea la contactele sexuale cu gardienii locali !
18
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367