REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

ANCHETĂ la Constanţa! Un tânăr a ajuns la spital cu gâtul tăiat!

ANCHETĂ la Constanţa! Un tânăr a ajuns la spital cu gâtul tăiat!

Replica API 29 septembrie 2016 | 09:18 593

A picat la mijloc în scandalul dintre doi foşti soţi

A picat la mijloc în scandalul dintre doi foşti soţi

Anchetă la Constanţa! Un tânăr a ajuns la spital cu gâtul tăiat! Acesta s-a trezit ancorat într-o situaţie neplăcută, iar agresorul pur şi simplu a tăbărât pe el. Ce a urmat a fost un calvar, în sensul că drumul până la spital i s-a părut a fi decisiv în perioada ce urma în viaţa lui. Din fericire, în momentul de faţă este în afara oricărui pericol, numai că victima este nemulţumită de faptul că agresorul se află în libertate.

Nefericitul eveniment s-a petrecut sâmbătă, 24 septembrie, în intervalul orar 23.45 – 12.15. Mai exact, A.B. se afla cu un cuplu la un bar de pe strada Ştefan Mihăileanu din municipiu. Fata din cuplu, divorţată, a fost contactată de către fostul soţ, care i-a adus la cunoştinţă că trebuie să se deplaseze la apartamentul din zona stadionului Farul pentru a-şi lua lucrurile ce i-au mai rămas. Zis şi făcut. După un timp, actualul partener al acesteia a sunat-o şi, cum nu a răspuns, a decis să se deplaseze la locul cu pricina.

Se pare că în trecut au mai existat conflicte între cei doi, fostul soţ devenind violent cu ea, motiv pentru care ea obţinuse şi un ordin de restricţie, după cum au spus cei implicaţi. Astfel, actualul partener se temea pentru soarta femeii. Au plecat, iar cu el a mers şi A.B.. Au intrat în scara blocului şi, speriaţi că i-ar fi putut face ceva femeii, au asculat la uşă. La un moment dat, vocile din interiorul locuinţei au devenit tot mai evidente când, brusc, uşa s-a deschis şi fata a fost împinsă pe casa scării. Atunci a apărut din casă şi fostul soţ al acesteia, Cristian Dumitru Pârvulescu, care i-a văzut pe cei doi.

Potrivit victimei, Pârvulescu a devenit agitat, întrebându-i ce caută acolo, dacă vor scandal. A tot intrat şi ieşit din apartament până când s-a dezlănţuit iadul. În timp ce aşteptau ca femeia să coboare scările (se întorsese în apartament să-şi ia poşeta), Pârvulescu a coborât scările în viteză, ţinând în mâini un ciocan de bătut carnea şi un cuţit. În acel moment s-ar fi năpustit asupra lui A.B. şi i-a provocat o plagă înjunghiată la nivelul gâtului, de circa 10 centimetri, după care ar fi vrut să-l lovească şi cu ciocanul, dar lovitura a fost barată de către prietenul său.

Cu sângele şiroind, victima a spus că a plecat de la faţa locului, înspre spital, dar a fost recuperată de pe drum de către cei doi amici, care au condus-o la unitatea spitalicească, acolo unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale. În plus, se pare că, a doua zi, au apărut şi alte elemente noi şi asta pentru că, după cum susţin cei doi tineri agresaţi, cu o seară înainte nu erau. Este vorba despre faptul că Pârvulescu avea un ochi vânăt, iar uşa de la intrare era lovită, motiv pentru care ei cred că agresorul şi le-a provocat pentru a îngreuna ancheta.

Acum aşteaptă să iasă raportul de expertiză medico-legală iar anchetatorii să-şi facă treaba şi agresorul să ajungă acolo unde îi este locul, adică după gratii. Partea vătămată, A.B., consideră că viaţa i-a fost pusă în pericol întrucât a fost la un pas de a-i fi secţionată o arteră vitală, acesta precizând că un individ care sare cu un cuţit la gâtul unei alte persoane cu siguranţă ar fi unul periculos. Oamenii legii au precizat că ancheta este în curs de desfăşurare şi că, la finalul acesteia, se vor lua măsurile ce se impun.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218