REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

ANCHETĂ la Corbu: o femeie însărcinată a băut sodă caustică şi a MURIT după 2 săptămâni!

ANCHETĂ la Corbu: o femeie însărcinată a băut sodă caustică şi a MURIT după 2 săptămâni!

Replica API 15 octombrie 2015 | 00:00 282

Familie cu locuinţă afectată de viitură

Familie cu locuinţă afectată de viitură

Un bărbat din Corbu trece prin momente cumplite! În timp ce gospodăria îi fusese afectată de viitura ce s-a abătut asupra localităţii în seara de luni, 12 octombrie, acesta primea şi un telefon de la spital, fiind anunţat că soţia lui, în vârstă de aproximativ 36 de ani, a decedat. În plus, femeia era şi însărcinată, dar se pare că tocmai ea a fost cea care a decis să-şi încheie socotelile cu viaţa, prin ingestie de sodă caustică. Poliţiştii constănţeni au dechis o anchetă.

Localitatea constănţeană Corbu pare acum desprinsă din filmele ce descriu apocalipsa. Circa 40 de case sunt afectate, unele dintre ele distruse în totalitate, pe când străzile s-au transformat în mormane de noroi. Totodată, mai multe autovehicule au fost luate de apă şi mai multe persoane au necesitat îngrijiri medicale şi toate acestea din pricina viiturii ce s-a abătut în zonă luni noapte, 12 octombrie. Printre cei care s-au ales cu pagube în gospodărie se află şi un bărbat care oricum avea sufletul sfâşiat şi asta pentru că, în urmă cu două săptămâni, soţia sa era dusă de urgenţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, după ce băuse sodă caustică.

Însă, chiar în ziua potopului, bărbatul a fost anunţat că agonia femeii s-a încheiat, că a decedat după lungi chinuri. Durerea soţului este cu atât mai mare întrucât visul de a deveni tată s-a spulberat odată ce soţia a trecut în nefiinţă şi asta pentru că era însărcinată în 12 săptămâni. Din câte se pare, totul s-a petrecut în urmă cu aproximativ 14 zile, când femeia a fost găsită în stare de inconştienţă şi transportată la spital, unde a rămas internată, starea ei fiind critică. Soţul şi apropiaţii sunt îndureraţi dar şi şocaţi întrucât nu-şi pot explica ce a determinat-o să recurgă la aşa ceva.

Partenerul ei de viaţă ar fi spus că nu aveau probleme sau certuri, din contră, urmau să devină părinţi. Ambii aveau locuri de muncă stabile, ea fiind femeie de serviciu la Şantierul Naval Midia. Localnicii îi ştiau ca pe nişte oameni gospodari şi la locul lor, nefiind implicaţi în scandaluri. În cursul zilei de marţi, 13 octombrie, medicii legişti din Constanţa au efectuat necropsia trupului neînsufleţit, rezultatele indicând că decesul a survenit în urma leziunilor specifice ingestiei de substanţe caustice. Despre acest caz, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa a informat Poliţia, care a declanşat o anchetă pentru aflarea împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218