REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

ANCHETĂ la EFORIE în cazul unor câini BĂTUȚI de angajații firmei de ecarisaj! VIDEO

ANCHETĂ la EFORIE în cazul unor câini BĂTUȚI de angajații firmei de ecarisaj! VIDEO

Replica API 9 noiembrie 2018 | 00:05 3424

Oamenii legii din cadrul IPJ Constanța s-au autosesizat cu privire la imaginile în care este surprins modul de acțiune de prindere a câinilor comunitari, de pe raza orașului Eforie Nord. Polițiștii fac verificări cu privire la persoanele implicate, urmând a lua măsurile legale care se impun în astfel de situații.

Precizăm că o persoană a filmat, pe 7 noiembrie, un episod în care mai mulți angajați ai firmei de ecarisaj (Green Life Recycling) sunt în plină acțiune de prindere a patrupedelor, numai că dau dovadă de un comportament inadecvat, în sensul că le lovesc! Imaginile au ajuns pe Facebook, mai multe persoane reacționând. Astfel, urmează ca persoanele implicate să fie identificate și să răspundă în fața legii.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aici este vb de educatie si cultura ..Romania este singura tara din Europa care mai percepe lovirea unui animal ca si un moft ..ceva ce trebuie sa se intimple pt ca din nou nu se intelege motivul pt care aceste suflete sunt pe strada in primul rand ...daca rominul ar steriliza animalul nu ar mai arunca pe strazi cimp ar percepe drepturile unui animal ca si orice alta tara civilizata ..ar privi in sufletul lui si intelege ca exista din pricina iresponsabilitatii rominului si a unor idei invechite atit de gresite ... .. dar ce am spus ..totul tine de educatie ..cultura .
3
0
Cei care va chinuiti sa va exprimati corect,sa stiti ca acei caini sunt mai isteti ca voi. sI ajung pe strada unora cu minte inceata sau inundata de nesimtire. Daca nu ar fi aruncati pe strada,acei caini nu ar deranja pe nimeni.
7
1
Faceti ba consilierilor si ba primare serviciul de ecarisaj la eforie...in cea ce priveste cainii...ciorile din eforie sud isi freaca mainile ca nu mai are cine sa ii muste ...pt politia locala ...mai triatii ba si voi...trimitetii la cuza voda
11
0
Locala si tiganii - homosexualii !
4
2
Iubitorii de animale care isi avorteaza propriii copii sunt indignati de purtarea hingherilor. Vai de noi!
3
8
Afaceri dubioase cu caini in care este implicat primarul Robert serban si nasul Crusoveanu...DNA vino de ii ia...
3
9
Replica online, sa ne tineti la curent cand acesti criminali vor raspunde in fata legii si ce masuri se vor lua, deoarece s-au facut pana acum SUTE de plangeri si sesizari si rezultatul a fost nul. Ne lasati impresia ca de data asta chiar se va intampla ceva si stam cu sufletul la gura sa vedem ce. In alta ordine de idei, eu am 2 ani de cand ma chinui sa imi conving vecinii sa isi sterilizeze cainii, fara succes. Toti puii rezultand pe strada. De mila ii iau si ma chinui sa le gasesc familii. Din cauza LOR si a celor ca ei este Eforia plina de caini!
15
1
Sa ia toate ghioarlele din eforie, ca iti este frica sa mergi noaptea pe strada,iar cine comenteaza sa ia cainii acasa si sa falimenteze afacerea primariei, iar daca le da drumul ,o amenda cu venitul pe un an, doi, daca iubiti animalele.
12
9
In sfarsit IPJ reactioneaza cum ar trebui. Cruzimea nu are justificare si nu trebuie permisa intr-o tara care se vrea civilizata. Nu vreti caini pe strazi? Educati- va vecinii sa sterilizeze, sa nu mai abandoneze.
14
9
apreciem initiativa politistilor, cruzimea fata de animale se pedepseste.
20
3
Pleava Eforiei comenteaza iar pe aici.Ala are cu primaru, idiotu aoa vrea sa se bata cu hingherii...ala are vise erotice cu gramatica. Eforie TREBUIE curatata, sa poti merge in siguranta de la un cap la altul in oras!Nu sa stai pe fiecare poteca sa astepti permisiunea unei haite de caini.hai si la Eforie Sud, Techirghiol, plaje, caleze agigea si toata Constanta!
10
8
Ma omule ai dreptate ,imaginea pe care ai afisato in citeva cuvinte ,se vede ca nu a trecut ani degeaba peste tine ,,,ca , altii,,,,
4
11
Altu pe care il bate limba romana, dontu. Ai cautat cuvantul zoofil pe internet, sa inteleg? S a dus comunismul de mult tataie, cu mentalitatea asta de "hai sa omoram tot" o sa mori singur, fara nici un suflet langa tine
7
5
Haideti sa vedem de unde sunt problemele acestea in RO ,...O N G unde sunt ce fac,cu ce solutii vin ,cu acele ideii de a lasa animalul in mediul care sa nascut,acesta fiind un real peericol ptr cetatenii .Alegem intre siguranta copiilor nostri si animale.Cind este vorba ca acel animal a facut victime nu mai este nimeni vinovat ,totii zoofilii se ascund .
14
8
In general firmele de ecarisaj sunt acoperiri perfecte pentru scurgerea banilor primarului droghi serban
7
7
Normal ca doar incultii comenteaza, habar n-au sa scrie da isi dau cu parerea. Aici ma refer la doamna ina, sau piranda, ce dracu e. Sper sa ti iei si matale 2 picioare in gura de la niste ciori borate, doar ca sa vezi cum, apoi sa mai comentezi
14
3
Niste scursuri ordinare, pleava societatii. Doamne fereste sa vad asa ceva pe strada ca va crap capul cu mana mea
16
5
O sa scot si eu pitbulul pe strada sa vedem cum il prinde ...
14
6
jupuiti draku toti zoofili si maidanezi,
11
9
Nu va e rusine sa mai scrieti porcarii despre potaile care au impanzit Eforiile Turistii sunt stresati ca cainii care sunt f agresivi iarna Mizerie si poluare fonica .Statiune de reputaTIE INTERNATIONAL;A MAI MARE JENA cE SA EXPLICI TURISTILOR MAI ALES SRAINILOR ??? CARE UNEORI SUNT MUSCATI .nU AT INTELES LOCUL LOR NU E PE STRAZI lUATII ACASA
13
12
Aia de la locala dau mu13 la curiosi
6
12
De la locala ce fac?
5
5
Sunt in mana cu politia din ce se vede, jigodii ordinare.
5
5
Acxesti criminlai condusi de matroneasa Bucur omoara cainii prinsi fara nici o lege! Ii maltrateaza ii bat si ii omoara ! Javrele umane de la Ovidiu trebuie pedepsite exemplar !
17
4
cainii e recalcitrant. se opune si gazelle e scumpe !
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218