REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.8° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

ANCHETĂ la Eforie în cazul unui bărbat care și-a VIOLAT fiica vitregă: a rămas însărcinată!

ANCHETĂ la Eforie în cazul unui bărbat care și-a VIOLAT fiica vitregă: a rămas însărcinată!

Replica API 29 martie 2018 | 00:03 1251

Un bărbat din Eforie Nord a intrat în atenția oamenilor legii după ce aceștia au fost sesizați cu privire la faptul că ar fi întreținut raporturi sexuale cu o minoră, în vârstă de 13 ani. Mai mult decât atât, potrivit anchetatorilor, se pare că fata ar fi însărcinată în câteva săptămâni, dar reprezentanții DGASPC susțin că informația nu se confirmă. De precizat este faptul că individul, Cristian Mihalache, este căsătorit cu mama minorei.

Trebuia să aibă grijă de ea, dar a transformat-o în iubită. Este vorba despre Cristian Mihalache, care, potrivit anchetatorilor, în perioada 15.02 – 15.03.2018, la domiciliul său din Eforie Nord, a întreținut în mod repetat raporturi sexuale normale cu o minoră, în vârstă de 13 ani. Menționăm că individul este tatăl vitreg al fetei, fiind căsătorit cu mama ei, toți locuind în aceeași casă. Totodată, există posibilitatea ca inculpatul să fi întreținut raporturi sexuale cu fata pe o perioadă mai mare de timp, însă nu au existat probe în acest sens. Cel puțin momentan. Potrivit anchetatorilor, s-ar fi depistat și faptul că minora ar fi însărcinată în câteva săptămâni, numai că reprezentanții DGASPC au precizat că informația nu se confirmă. Cea care a alertat autoritățile este mama minorei, care nu a stat pe gânduri imediat ce a aflat despre situație. Cercetările au fost demarate, iar Cristian Mihalache audiat, reținut și propus spre arestare. La data de 27.03.2018, magistrații Judecătoriei Constanța au decis: ”Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa. În baza art. 223 alin. 2 C.p.p. dispune arestarea preventivă a inculpatului Mihalache Cristian (...) pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 27.03.2018 până la data de 25.04.2018, inclusiv”.

Bărbatul a mai fost cercetat și în trecut, pentru fapte similare, însă atunci a scăpat repede întrucât nu au existat probe împotriva sa.

Copila a fost consultată de cadrele medicale și ar fi fost diagnosticată și cu un retard ușor.

Ce spun reprezentanții DGASPC

”I s-au făcut test de sânge în spital și se pare că a ieșit negativ, la fel și testul de sarcină clasic. La echografie a ieșit ceva, e adevărat. Dar poate fi și un chist. Așa mi-au transmis colegii. Minora a fost externată de mama ei. Se pare că a fost evaluată de doamna doctor și ar avea un ușor retard. Vă dați seama că acum intră în atenția Primăriei Locale să facă plan de servicii și propuneri pentru că acolo mai sunt copii, de 10 ani, de 4 ani, trebuie să vedem despre ce e vorba și dacă se impune instituirea vreunei măsuri de protecție”, au declarat, pentru ”Replica”, reprezentanții DGASPC Constanța.

Update: Oamenii legii au precizat că s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu un minor.

L.C.

sursa foto: sa7yifa.blogspot.com

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe poza de cover ai o poza cocalareasca cu masca anonymous si un citat coclit si acum vine unul Anonymous sa ne zica sa ne vedem de treaba! Esti si proasta pe langa ca esti muista!
4
4
Criticativa pe voi astia care nu va vedeti de treaba voastra ...asemenea cazuri vi se pot intampla oricui si la orice ora , mai bine va vedeti de problemele voastre si nu mai criticati problemele altora.
3
6
astai sunt votantii lui Robert Serban , violatorii si interlopii
9
1
Crisian Mihalache este kake cysty pe fb?
2
1
Pentru toate pers care au inceput sasi dea cu parerea si sa faca afirmati la adresa mea ...nam decat cateva cuvinte ..daca stiai ca fac videochat ..si podul de la agigea ...si ca fetitele mele merg la scoala prine de paduchi ..de ce nai anuntat tu personal asistenta sociala ...si pentru persoanele care vb urat la adresa copiilului meu ...ca rog masuratica cuvintele nu are decat 13 ani .va rog injuratil pe el cat vreti dar nu fetita ....va multumesc
10
6
Jupuit de viu .
5
4
Sa imi bag pula in mortii matii, cum mortii matii sa vrea ea ma bagamias pula in mormantu matii, Cristi mihalache cand te vad pe strada te calc cu masina bagamias pula in mormantu matii si in mortii tai
10
4
Conteaza ca a vrut ea? Conteaza ce a facut adultul!
11
2
Bestia asta ordinara ar trebui condamnat pe viata si batuta in cap de mama ce dracu o fi pazit oare ?
18
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369