REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

ANCHETĂ la EFORIE: 'Mă duc să FUR o pereche de pantaloni, cumperi?'

ANCHETĂ la EFORIE: 'Mă duc să FUR o pereche de pantaloni, cumperi?'

Replica API 12 februarie 2019 | 00:00 386

Urmează decizia definitivă

Urmează decizia definitivă

Claudiu C. a fost condamnat la o pedeapsă cu suspendare de către Judecătoria Constanța pentru furturi, dar decizia nu este definitivă. A fost formulat apel și termenul a fost stabilit pe 21.02.2019. Acesta a sustras o pereche de pantaloni dintr-un magazin din Eforie, dar nu înainte de a fi sigur că are cui să-i vândă. De asemenea, a mai sustras un bun, tot din Eforie. De menționat este și faptul că a mai fost în atenția oamenilor legii pentru furt, dar totul s-a încheiat cu "confirmare renunţare urmărire penală".

Tânărul în vârstă de 27 de ani a fost trimis în judecată pentru furt pe 21.06.2018, iar la finele anului 2018 judecătorii au decis: ”Stabileşte în sarcina inculpatului C. C., (..) , pedeapsa de 6 luni închisoare, pentru comiterea infracţiunii de furt. În baza art. 83 alin. 1 C. pen. amână aplicarea pedepsei de 1 an şi 6 luni închisoare pe un termen de supraveghere de 2 ani de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri”, potrivit minutei judecătorești.

Așa cum este menționat mai sus, pe 21 februarie se va judeca apelul. Analizând materialul probator administrat în cauză în faza de urmărire penală, instanța a reținut ca situație de fapt cea din actul de sesizare având în vedere declarația de recunoaștere a inculpatului.

Potrivit rolii.ro, este vorba despre faptul că, la data de 1.07.2015, în jurul orelor 15.30, Poliția Stațiunii Eforie a fost sesizată de către administratorul unui magazin, ce are ca punct de lucru un magazin de textile și jucării situat în Eforie Nord, cu privire la faptul că un tânăr a sustras din magazin o jucărie tip laser, magazinul fiind la acea oră deschis publicului.

Cu prilejul deplasării la fața locului, lucrătorii de poliție au identificat alți doi tineri, care au fost cu autorul furtului. Privitor la situația de fapt expusă, unul dintre aceștia a precizat că, în timp ce se afla în centrul stațiunii Eforie Nord, s-a întâlnit întâmplător cu numiții Claudiu C. și D.M., cunoscuți și totodată consăteni de-ai săi.

Se pare că inculpatul i-a spus că va merge să sustragă o pereche de pantaloni scurți din magazinul de textile Kaya din Eforie Nord și l-a întrebat dacă dorește să îi cumpere, sens în care s-au înțeles la suma de 20 lei.

Zis și făcut, după care, același Claudiu C. a sustras de pe o masă un laser - jucărie pe care l-a scăpat din mână, însă l-a ridicat și a părăsit zona în fugă. Menționăm că el a mai ajuns în atenția oamenilor legii pentru furt, pe numele său existând o plângere formulată de către o persoană din Mangalia, însă totul s-a încheiat cu: ”confirmare renunţare urmărire penală (art. 318 alin. 12 NCPP)”.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Negru Virgil PRIMAR si eu vice si pe anghel administratol orasului ce parere aveti
1
0
Negru Virgil
2
0
Primarul INTERLOPILOR si al golanilor
3
0
Il dau imprimire pe ciusca si mai scap 2 3 ani din pedeapsa de 9 ani
4
1
Legat de mariusica eu lam pus sai dea cu sticla in cap lu ala sa ma duc la puscarie dupa el sa ne bulim cu margarina
6
0
mu13 cu cacao si tie si ma-ti
1
0
Robert Serban a dublat impozitele in Eforie ,sfatuit de interlopul Crusoveanu ,jos mafia
7
0
Robert serban i-a pus sa fure
5
1
Esti singurul primar care a dublat impozitele,taxele,sa-ti fie rusine,nu -ti mai ajunge,tie si sacalilor,interlopilor de linga tine?o sa te Mai voteze,pulea,sau mortii matii
9
1
de BRAILOIU NU spuneti ca a distus EFORIA 12 ani
5
5
Serban robert Primarul din Eforie este vinovat de un furt mult mai mare- a dublat ticalosul impozitele furand prin acest fapt cu intentie banii din buzunarul cetatenilor care culmea chiar l-au votat pe acest imbecil. Sa-si dea demisia ca nimeni din Eforie nu mai vrea sa-l vada pe ticalos !
11
0
E nimica toata , pe langa ce au furat rechini aia mari din Eforie !
6
0
sub paza sase luni, sa faca ...bataturi si nu mai fura !
4
0
Serban Robert Nicolae cel mai mare hot din eforie mu13 la puscarie ai furat increderea locuitorilor!!
11
1
Bravo baieti. Hotii la puscarie. Hotii din primarie in frunte cu primarul.
9
2
Bravo baieti. Hotii la puscarie.
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614