REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

ANCHETĂ la Murfatlar! Joacă între colegi sau bătaie în toată regula?

ANCHETĂ la Murfatlar! Joacă între colegi sau bătaie în toată regula?

Replica API 10 octombrie 2018 | 00:00 350

sursa foto beatbullying.org

Anchetă la Murfatlar! Mama unui elev a depus o plângere la Poliție cu privire la faptul că fiul ei ar fi fost agresat de doi elevi, la școală. Însă, odată ce au fost vizionate imaginile surprinse de camerele de supraveghere s-ar părea că este doar o joacă între colegi, după cum susțin anchetatorii. Apoi au apărut informații cu privire la faptul că ar fi fost cerută o taxă de protecție, însă toate acestea vor fi stabilite la finele anchetei.

Un elev al Liceului Teoretic Murfatlar ar fi fost agresat de doi colegi, în cursul zilei de vineri, 5 octombrie, oamenii legii fiind sesizați în acest caz. Aceștia au fost la fața locului și au deschis un dosar penal, fiinr efetuate cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Potrivit informațiilor noastre, se pare că totul s-a petrecut în pauza dintre ore, în curtea Liceului Teoretic din Murfatlar, când un elev, care se află în clasa a VI-a, ar fi fost alergat de doi colegi, de 14 și 15 ani, care i-ar fi cerut taxă de protecție. Aceștia i-au pus piedică și, văzându-l la pământ, l-au bătut. Ce puțin așa a declarat mama lui în fața polițștilor, la data de 9 octombrie.

Oamenii legii au urmărit imaginile surprinse de camerele de luat vederi și se pare că ar fi vorba de o hârjoneală între colegi, în sensul că s-au alergat, cei doi i-au pus piedică, iar el a căzut și s-a julit, nefiind vorba de vreo bătaie. Chiar și așa, o anchetă se află în derulare la Poliție, iar alta a fost declanșată și la nivelul unității școlare, Inspectoratul Școlar Județean Constanța fiind înștiințat cu privire la nefericitul eveniment. Din fericire, minorul nu s-a ales cu răni grave.

LILIANA CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De fapt talharii din Romania sunt niste persoane jucause,pline de umor si sunt criticate pe nedrept.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218