REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Anchetă la Spitalul din Târgu Neamț: un angajat s-a uitat la filme pentru adulți și a virusat calculatoarele

Anchetă la Spitalul din Târgu Neamț: un angajat s-a uitat la filme pentru adulți și a virusat calculatoarele

Replica API 13 aprilie 2021 | 00:00 898

Anchetă la Spitalul Orășenesc din Târgu Neamț după ce unul din calculatoarele din compartimentul de primiri urgențe s-a virusat și a dat peste cap întreaga activitate medicală. Potrivit presei locale, un angajat al unității sanitare ar fi accesat site-uri cu conținut obscen și s-ar fi uitat la filme cu Bruce Lee. S-ar fi întâmplat la începutul acestei luni, însă verificările au început abia acum, după ce subiectul a apărut în presă. În cazul în care se va dovedi că este adevărat, managerul spitalului ar putea fi demis.

Scandalul la Spitalul Orășenesc Sfântu Dimitrie din Târgu Neamț a început pe 2 aprilie, când unul din consilierii locali din oraș a ajuns la spital cu soțul. Spre surprinderea ei, a aflat atunci că nu merg calculatoarele de la Compartimentul de Primiri Urgențe întrucât fusese infectat cu un virus de pe internet.

Reprezentanții Unității Medicale au început o anchetă, la mai bine de 10 zile distanță după ce a apărut subiectul în presă.

Larisa Udrea, purtătoare de cuvânt la Spitalul Orășenesc Sf. Dimitrie din Târgu Neamț: „La nivelul unității sanitare are loc o anchetă internă în cadrul compartimentului de Primiri Urgențe în curs de desfășurare. O să revenim cu mai multe informații referitor la acest aspect.”

Reprezentanții spitalului au refuzat să recunoască motivul, dar în presă au apărut informații potrivit cărora angajații unității medicale au accesat filme și site-uri cu conținut obscen de pe calculatorul de la compartimentul de primiri urgențe.

Vasilică Harpa, primarul din Târgu Neamț: „Dacă acest lucru se va confirma și este realitate, în primul și primul rând voi cere public demisia managerului, voi cere public ca cei... dacă au fost implicați în acest eveniment nedorit să fie sancționați.”

Spitalul din Târgu Neamț se află în subordinea primăriei, scrie digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce treaba are managerul cu angajatul? daca nu avea net, nu-si putea desfasura activitatile! a avut net si-a clatit ochii! putea managerul sa stea la fundul lui sa vada ce face noaptea? sanctionat angajatul, nu managerul!
1
0
Se uita la filme cu POK-POK KOMANDO SUB PLAPUMA !! Douasuna RUPE mana fereste k te stropeste!! GOAZA TIO PERPELESTE!! FREKAIASH CIOKU CU MALAI SI CU SACAZ lu angajatului!!!
0
0
ce sa faca si el vorbea cu sora lu stanga
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614