REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Anchetatorii au finalizat cercetările în cazul recidivistului care a vrut să violeze o minoră, în Tomis Nord

Anchetatorii au finalizat cercetările în cazul recidivistului care a vrut să violeze o minoră, în Tomis Nord

Replica API 26 ianuarie 2018 | 00:00 434

Ancheta a ajuns la final în cazul individului care a încercat să violeze o minoră! Este vorba despre Virgil Butacel, care a fost trimis în judecată, dosarul fiind înregistrat la Judecătoria Constanța.

Amintim că polițiștii din cadrul Secției 2, prin activități specifice, l-au prins în mai puțin de oră și l-au predat Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța. Astfel, la data de 10 ianuarie a.c., ora 22.00, oamenii legii au identificat un bărbat, de 42 de ani, care ar fi acostat o tânără, de 14 ani, din Constanța, în zona Campusului Universitar, situat pe bulevardul Aurel Vlaicu.

Mai exact, minora a coborât din autobuz în stația din zonă și, imediat, Virgil Butacel s-ar fi năpustit asupra ei, începând s-o tragă de mână. În tot acest timp, potrivit unor surse, individul își atingea zona genitală. Alertat de țipetele victimei, un bărbat a intervenit, moment în care agresorul s-a îndepărtat în fugă de la locul faptei. Individul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, după care a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Precizăm că Butacel este cunoscut cu antecedente penale. El a fost eliberat recent din penitenciar și este cunoscut pentru furturi, tâlhării dar și viol. Acesta a apărut și în presa italiană, în 2013, fiind suspectat atunci de săvârșirea mai multor agresiuni sexuale. Se pare că urmărea femeile, mai ales la finele de săptămână, după care le agresa sexual și le amenința cu moartea. Se pare că avea un obicei în a ataca femei care făceau jogging. Astfel, în iunie 2013, ”La Nuova di Venezia e Mestre” publica un articol prin care anunța că românul Virgil Butacel este pricipalul suspect.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A oprit-o de la produs , trebuie sa ii dea si despagubiri ca depinde cat lua pe ora ..
0
0
Acu dak au finalizat cercetarile sa i-si ia rochitica roz si sa vina aici pe sectie.Barbati adevarati il asteapta.
2
0
si de ce trebuie sa imi ia mie taxe ca sa il tina la pension? sa faca puscarii tabere de munca asa cum erau pe vremuri doar avem nevoie de autostrazi, canale, tuneluri.
3
0
ce asteptari sa mai ai de la asta? trebuie rezolvat rapid
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218