REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Anchetatorii descriu în amănunt cum şi-a ucis şi tranşat Cioacă soţia. Vezi scenariul crimei

Anchetatorii descriu în amănunt cum şi-a ucis şi tranşat Cioacă soţia. Vezi scenariul crimei

Replica API 7 decembrie 2012 | 00:00 407

O crimă aproape perfectă, un scenariu care a servit realizării a sute de emisiuni de televiziune. Moartea Elodiei a fost timp de 5 ani un subiect întors pe toate părţile. De-abia acum, anchetatorii au reuşit să strângă suficiente probe împotriva lui Cristian Cioacă. Poliţistul încearcă însă, prin avocaţii săi, să iasă din închisoare. Peste 4 zile, judecătorii vor analiza cererea sa de eliberare. Procurorii spun că, în noaptea de 29 spre 30 august 2007, Cristian Cioacă s-a întors acasă în jurul orei 03.00, după o întâlnire cu femeia cu care avea o relaţie extraconjugală. A început să se certe cu Elodia, după care a lovit-o de mai multe ori. Anchetatorii susţin că urmele de sânge găsite în apartament dovedesc o violenţă extremă. Apoi, Cioacă şi-a sugrumat sau sufocat soţia.

Procurorii vin şi cu o informaţie şocantă. În momentul crimei, copilul celor doi se afla în casă.

Anchetatorii descriu în amănunt cum Cioacă a încercat apoi să scape de cadavru. Fostul poliţist a tranşat-o pe Elodia şi a ascuns sau distrus rămăşiţele. Cert este că trupul femeii nu a mai fost găsit niciodată. Imediat după dispariţia Elodiei, Cristian Cioacă a făcut mărturisiri şocante. ,,Aici am măcelărit-o!", le-a spus jurnaliştilor de la Libertatea, zâmbind, poliţistul care este acum arestat pentru uciderea soţiei. Discuţia a avut loc în timp ce jurnaliştii se aflau în apartamentul lui din Braşov. Foarte distrat, le-a arătat atunci acestora dormitorul, indicându-l ca fiind locul crimei. Chiar aici, anchetatorii au găsit acum două pete de sânge, care au constituit probă pentru arestarea lui Cioacă. Cristian Cioacă, arestat preventiv în dosarul uciderii soţiei sale Elodia Ghinescu, a fost adus, miercuri seară, la arestul central al Poliţiei Capitalei, unde va fi încarcerat, în conformitate cu decizia definitivă luată de Curtea de Apel Bucureşti

Elodia Marilena Ghinescu (38 de ani) din Braşov a dispărut de acasă la sfârşitul lunii august 2007. Soţul acesteia, poliţistul Cristian Cioacă, de la Poliţia din Argeş, a anunţat Poliţia despre dispariţia femeii abia în 5 septembrie 2007, la solicitarea şefei acesteia, timp în care bărbatul a apelat la cunoştinţe pentru a intra în corespondenţa electronică a avocatei, scopul fiind - potrivit acestuia - acela de a vedea cu ce bărbat se conversa. Cioacă a spus că doar a căutat indicii cu privire la locul unde ar putea fi, el negând faptul că soţia sa ar fi moartă. Cristian Cioacă a depus ieri o cerere de eliberare la Tribunalul Bucureşti. Judecătorii vor analiza pe 10 decembrie cererea de revocare a arestării.

sursa: rtv.net

http://www.rtv.net/anchetatorii-descriu-in-amanunt-cum-si-a-ucis-si-transat-cioaca-sotia-vezi-scenariul-crimei_56789.html

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102