REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Anda Adam a zis adio saloanelor de fițe și s-a machiat în mașină! Artista, sesiune foto înainte de shopping

Anda Adam a zis adio saloanelor de fițe și s-a machiat în mașină! Artista, sesiune foto înainte de shopping

Replica API 3 martie 2021 | 00:00 931

Face ce face și ajunge din nou să se surprindă! Anda Adam, apariție de senzație în mașină, în timpul unei sesiuni de... make-up. Artista și-a făcut o mulțime de selfie-uri înainte de shopping. Paparazzii Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, au surprins imagini uluitoare cu focoasa blondină.

Anda Adam nu are nevoie de prea multe prezentări, fiind fără îndoială una dintre cele mai frumoase și apreciate artiste de la noi din țară. Ei bine, iată că pandemia de coronavirus a afectat-o și pe focoasa blolndină, iar asta nu o spunem doar noi, ci imaginile de senzație surprinse de către paparazzii Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România.

În plină zi, frumoasa vedetă este surprinsă în parcarea unui complex comercial, în timp ce se aranjează în mașină. Cu ditamai funda în cap, Anda Adam apare în timp ce-și face poze de zor. Mai la stânga, mai la dreaptă, până când iese selfie-ul perfect, nu-i așa? Desigur că sesiunea foto nu s-a oprit aici, ba chiar s-a transformat în una de make-up. Da, da, nu glumim deloc, iar imaginile de mai sus stau drept dovadă.

Artista nu și-a făcut cumpărăturile până când nu s-a aranjat ca la carte

După cum puteți observa în imaginile surprinse de către paparazzii noștri, diva sexy scoate un gloss și și-l întinde frumos pe buze. Iar asta nu este tot, căci după a urmat un întreg ritual. Fond de ten, anticearcăn și totul pentru sesiunea de shopping care a urmat. Și normal că artista nu s-a dat jos din mașină până când nu și-a mai făcut încă o serie de poze, de această dată, machiată impecabil.

Îmbrăcată într-o ținută sport, cu o pereche de pantaloni roz și un trenci roșu, Anda Adam a coborât din mașină și s-a îndreptat către complexul comercial. Desigur că nu am putut trece atât de ușor cu vederea gestul demn de laudă făcut de vedetă. Înainte de a intra în magazin, blondina a scos masca de protecție și și-a așezat-o pe față.

La final, Anda a ieșit cu mâinile doldora de cumpărături și s-a îndreptat către mașină. Se pare că atunci când vine vorba de cei dragi, focoasa blondină nu se uită la bani și le face toate poftele, scrie spynews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218