REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Anda Adam, aroganță de început de 2020. „Muncesc din greu să pot să mi-o permit, pentru că simt că o merit“

Anda Adam, aroganță de început de 2020. „Muncesc din greu să pot să mi-o permit, pentru că simt că o merit“

Replica API 11 noiembrie 2019 | 00:00 457

Anda Adam

Nu mai este un secret pentru nimeni că Anda Adam are o pasiune nebună pentru mașinile scumpe, așa că, de-a lungul timpului, a rulat mai multe autoturisme de lux. Cântăreața însă vrea tot mai mult și mai mult, așa că acum are în plan achiziționarea unui bolid care nu poate fi văzut prea des pe străzile din România.

Pentru Anda Adam, cea mai mare satisfacție după o perioadă de muncă nu este o pauză de relaxare, ci un bun palpabil, așa că, de ceva vreme, pune ban pe ban ca să se recompenseze pentru munca depusă în ultimii ani.

„Vreau să fac o aroganță la începutul anului, chiar mi-am propus o aroganță foarte mare. Muncesc din greu să pot să mi-o permit, pentru că simt că o merit. După atâția ani de muncă, chiar simt că este momentul. Este un vis de-al meu de când eram mult mai tânără și sper ca, anul viitor, să-l pun în aplicare”, ne-a povestit Anda, care a fost nevoită să renunțe la a-și mai cumpăra pantofi, o altă mare pasiune de-ale ei, pentru a strânge suma pentru mașină. “Doresc să-mi achiziționez o mașină pe care mi-o doresc enorm. Nu mi-au lipsit niciodată mașinile, dar ce vreau acum e maximum de ce mi-aș putea dori. Am slăbiciunea asta, îmi plac mașinile extrem de mult. Mașinile și pantofii. Am sute de perechi de pantofi. Chiar azi (n.r. – miercuri) mi-am mai achiziționat încă 5 perechi, adică am și eu obsesiile mele. Am zis să mă rețin puțin de la pantofi, ca să strângem bani pentru mașina pe care vreau să mi-o cumpăr, că e destul de scumpă”. Întâi mașina și apoi casa Deși casa în care locuiește a devenit neîncăpătoare, Anda Adam vrea mai întâi să-și satisfacă dorința de a avea o mașină foarte scumpă, achiziționarea unei case mai mari fiind pe plan secund. „La un moment dat, o să fie nevoie să schimb și casa, pentru că nu vor mai avea loc toate obiectele în ea. Ca atare, prima oară luăm mașina, după care ne gândim la mutarea într-o locuință mai mare”.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Numai curve in Romania,incepand cu Dancila si terminand cu Turcan ,Cosette si intr un final Anda a lui ADAM fuck off bitches !
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614