REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Anda Adam, inspirată de cuplul Brangelina: vrea copii mulţi

Anda Adam, inspirată de cuplul Brangelina: vrea copii mulţi

Replica API 14 noiembrie 2011 | 00:00 117

Zice că nu bate dansatorii şi că nu stă la taclale cu Lady Gaga sau Beyonce

Zice că nu bate dansatorii şi că nu stă la taclale cu Lady Gaga sau Beyonce

Invitatul special de sâmbătă seara din Clubul Crush, la Balul Bobocilor a fost Anda Adam. Pentru cotidianul "Replica", Anda Adam a acordat şi un interviu, în care a vorbit despre despărţiri, împăcări, copii, căsătorie.

Reporter: Anda, eşti într-o formă de zile mari, ce faci să te menţii?

Anda Adam: Mănânc când apuc, încerc cât de cât să duc o viaţă sănătoasă prin regim alimentar şi, în general, am făcut foarte mult sport, am bicepşii foarte dezvoltaţi, sport mult sport, e esenţial şi pentru condiţia fizică, nu numai pentru felul în care arăţi.

Rep.: Care crezi că sunt ingredientele necesare pentru o carieră de succes în domeniul muzical?

A.A: Nu cred că există o reţetă, ce pot eu să spun este că dacă într-adevăr îţi doreşti ceva şi crezi în ceea ce îţi doreşti, se va realiza. Important este să existe voinţă multă, să existe multă putere de muncă şi să crezi în tine

Rep.: În viitorul apropiat ai vreun plan de colaboare cu vreun solist-solistă?

A.A.: Aham, dar nu pot să vă spun nimic. Nu pot să dau detalii pentru că suntem în faza de semnat nişte contracte şi facem nişte colaborări cu artişti internaţionali. Până nu vom semna aceste contracte, nu pot să vă dau detalii.

Rep.: Câţi bani investeşti în haine, în aspect?

A.A.: În haine destul de mult, în aspect nu foarte mult, în sensul în care nu sunt genul de persoană care să stea în saloane, să îşi facă tratamente corporale şi faciale, sunt o persoană care face destul de mult sport. În ceea ce priveşte ţinutele, pur şi simplu, dacă îmi place ceva, cumpăr. Sunt de părere că brandurile în general pun preţ pe calitate. Decât să iei 10 lucruri de proastă calitate, mai bine ai un singur lucru dar ală de bună calitate.

Rep.: Crezi în căsătorie?

A.A.: Da, dar nu în disperarea de a fi căsătorit. Acest cuvânt să vină când doi oameni sunt foarte relaxaţi şi să nu fie un stres.

Rep.: Îţi doreşti copii?

A.A: Îmi doresc copii mulţi, pentru că iubesc foarte mult copiii. Dacă ar fi după mine, aş vrea vreo 3-4 copii. Cuplul care îmi place mie este Angelina Jolie şi Brad Pitt (cuplul supranumit şi Brangelina) şi pentru faptul că sunt superbi amândoi şi au foarte mulţi copii. Este păcat ca doi oameni cu atât de mult talent şi calităţi să facă doar un copil. Probabil că o să fie şi la mine acest lucru la un moment dat. Sunt implicată în foarte multe proiecte în derulare, nu ştiu ce fac de pe azi pe mâine, darămite pe termen lung.

Rep.: Care este cel mai teribil lucru neadevărat care s-a scris despre tine?

A.A: I don't know... au fost multe, gen că m-am despărţit de Victor de 100 de ori, că m-am despărţit că m-am împăcat, că vorbesc cu Beyonce şi Lady Gaga, că bat dansatorii. Aţi văzut serialul acela Xena? Eu sunt (râde)! Se scriu tot felul de lucruri pentru că eu înţeleg că ei trebuie să vândă ziarul şi e greu să ai multe ştiri importante, să ai zilnic acest lucru. La un moment dat, când trebuie să predai ziarul şi eşti în panică fiindcă nu ai ce pune în ziar... Eu întotdeauna am avut o relaţie bună cu presa tocmai pentru că sunt un om corect şi de fiecare dată i-am tratat cu multă corectitudine, exact cum ar trebui să ne facem treaba de profesionişti şi eu şi ei. Ce pot să spun este că de obicei ştirile despre mine de obicei 80% este adevărat şi 20 % mai sunt şi ştiri din astea care nu prea au legătură cu realitatea. Dar noi nu ne supăram, înţelegem, atâta timp cât nu se sare calul.

Camer NEGIP

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218