REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Anda Adam, primele mesaje de dragoste pentru noul iubit! Ce a scris în dreptul unei poze cu ei doi

Anda Adam, primele mesaje de dragoste pentru noul iubit! Ce a scris în dreptul unei poze cu ei doi

Replica API 26 iulie 2021 | 00:00 755

De când iubește din nou, Anda Adam parcă s-a întors în perioada adolescenței! Deși reticentă la început cu declarațiile de iubire directe, în mediul online, după ce partenerul ei „a spart gheața”, acum nici cântăreața nu mai dă înapoi. Iată ce mesaj i-a scris noului ei iubit!

Anda Adam

Foto: Arhivă personală

Anda Adam nu se mai ascunde și și-a asumat relația cu afaceristul din Cluj, transmițându-i acestuia un mesaj de iubire pe contul ei de Instagram, în dreptul unei poze în care apare alături de acesta, scrie click.ro.

Anda Adam, îndrăgostită de noul iubit

De asemenea, pozele cu cei doi nu sunt străine de ochii lumii, căci afaceristul a publicat de mai multe ori fotografii cu Anda Adam, în tandrețuri și sărutări. De data aceasta însă, inițiativa a venit din partea Andei, aceasta fiind cea care a publicat o nouă imagine cu ei doi.

Aceasta a scris și un mesaj de iubire simplu, dar de efect, pentru bărbatul care a cucerit-o, transmițându-i că este pur și simplu: „Îndrăgostită”.

click pe foto

Foto: Arhivă personală

După ce s-a vehiculat o lungă perioadă de timp că mariajul dintre Anda Adam și Sorin Nicolescu s-a terminat, bărbatul a fost primul care a anunțat acest lucru și a făcut publică despărțirea.

„Orice om e liber să facă ce vrea cu viața lui. Eu unul nu o să îmi spăl rufele în public, nu am făcut-o și nu am să o fac niciodată. Ce contează ce probleme avem noi? Anda este liberă să facă ce crede ea că e mai bun pentru viața ei. Are tot dreptul și merită orice își dorește.

Cred că acum este și puțin dezorientată și, oricum, trecem cu toții printr-o perioadă dificilă, dar pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat în viață și cândva, mi-a demonstrat că m-a iubit. Și mai presus de orice, este mama lui Eveline”, a declarat Sorin Nicolescu la Antena Stars. Iată însă că acum artista iubește din nou și se consolează după despărțire în brațele noului iubit.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614