REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Anda Adam susține un concert, la Mangalia, în Ajunul Crăciunului

Anda Adam susține un concert, la Mangalia, în Ajunul Crăciunului

Replica API 22 decembrie 2017 | 00:04 239

Seria concertelor de sărbători se va încheia, la Mangalia, sâmbătă, 23 decembrie, cu spectacolul susținut de artista Anda Adam, în Parcul Evergreen. Ea va oferi audienței un show electrizant, așa cum și-a obișnuit publicul, de fiecare dată. În deschiderea concertului, vor susține momente artistice tineri talentați ai orașului de la MC Music Academy, dar și ansambluri folclorice, precum Ansamblul ”Românașul” din 23 August și Ansamblul ”Plai de Dor” din Albești.

Înainte de concert, copiii prezenţi în parc au ocazia să facă poze cu Moş Crăciun, la căsuţa acestuia, amenajată special pentru cei mici, în apropierea scenei de spectacol. La întâlnirea cu Moșul, fiecare copil este așteptat cu diferite surprize dulci. Precizăm că, la fiecare sfârşit de săptămână, copii, părinţi şi bunici, de la mic la mare, vin la concerte şi la întâlnirea cu Moşul, în Parcul Evergreen. Totodată, reiterăm că seria concertelor în aer liber din Parcul Evergreen, a debutat în data de 2 decembrie, cu spectacolul susținut de cunoscutul și îndrăgitul interpret Smiley, care a cântat melodiile preferate alături de fanii săi, prezenți în număr mare la spectacol.

Al doilea concert apreciat de public a fost oferit în data de 9 decembrie de Ruby, o artistă la fel de îndrăgită de public. În data de 17 decembrie, o altă artistă cunoscută publicului larg, Andreea Bănică, a încântat audiența cu melodiile sale. Atmosfera de sărbătoare din parc a fost creată de mii de lumini multicolore și ornamente specifice, brazi îmbodobiți, precum și de Căsuţa lui Moş Crăciun. Cu această ocazie, primarul municipiului Mangalia, Radu Cristian, a precizat că spectacolele organizate de autoritățile locale au fost concepute pentru a aduce bucurie tuturor locuitorilor oraşului.

”Prin spectacolele și Căsuța lui Moș Crăciun din Parcul Evergreen, am dorit să oferim tuturor locuitorilor orașului bucurie și să facem cât mai mulți copii să zâmbească. Sărbătoarea Crăciunului este cea mai așteptată de copii și, de aceea, în parc am creat o atmosferă prietenoasă, unde cei mici, dar și cei mai mari dintre copii, au venit în fiecare week-end să petreacă clipe minunate alături de părinții sau bunicii lor. Urez tuturor locuitorilor Mangaliei, Sărbători Fericite! La Mulți Ani!”, a transmis primarul Cristian Radu.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Noi Mangaliotii suntem cei mai tari din Romania .Sat ca al nostru nu are nimeni,,,,apropo dn 39 la 23 august arata de 10 ori mai bine ca parcul Evergreen
0
0
Primar zero vai mama lui ,orasul arata ca un sat demisiaaaaa repede .
1
0
Primarule minte cat mai putin.Oricum nu te crede nimeni...
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218