REPLICA ONLINE CONSTANTA

22° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
22° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Andi Moisescu și Olivia Steer, concediu în familie, la Limanu

Andi Moisescu și Olivia Steer, concediu în familie, la Limanu

Replica API 4 octombrie 2020 | 00:00 14471

Incredibil cât de repede trec anii! O concluzie pe care o auzim din ce în ce mai des în jurul nostru și care, iată, se verifică și în situația subiectului de astăzi.

Zilele trecute, familia Moisescu a fost surprinsă de paparazii Ciao.ro, în timp ce se jucau de-a bogații. La Limanu, pe velier, filmau mare minune.

Nimic suprinzător până aici. Până la urmă vorbim despre una dintre cele mai sus puse familii de vedete din România. Cu siguranță că au făcut și ei niște încasări în acești, mai bine de 20 de ani, de când sunt în lumina reflectoarelor. Nu e ca și cum se încadrează în epoca vedetelor de carton de astăzi.

Revenind…

Familia Moisescu, la Limanu. După ce și-au făcut treaba pe velier, îi găsim pe terasa restaurantului din zona. Șocul absolut a venit în momentul în care mama Olivia Steer s-a poziționat alături de fii ei. Dumnezeule… aceștia o depășesc la înălțime! Daca privești din spate, ai senzația că băieții au ieșit în oraș cu a lor colegă de clasă.

Nu vrem să intrăm acum în detalii vizavi de abordarea alimentară a Oliviei Steer, cert este că fosta prezentatoare a știrilor Pro TV a făcut copiii…mari!

Mari și, iată, curajoși, dacă este să ne raportăm la activitățile pe care le au împreună.

Pe de altă parte, ne amintim de un interviu pe care tatăl Andi Moisescu ni l-a acordat în exclusivitate acum câteva luni, interviu în care explica exact care este abordarea lui vizavi de educația celor mici care, sorry, sunt acum atât de mari.

„Sunt un tată care încearcă să înțeleagă, să accepte și să ajute. Am încercat mereu să rămân un om normal, cu capul pe umeri și picioarele pe pământ”

Nu dețin niciun adevăr. Deci, nu-mi rămâne decât să mă străduiesc. Să înțeleg, să accept și să ajut. Cu băieții mei n-am stabilit vreo regulă. N-a mai fost nevoie. Forța exemplului le-a rezolvat pe toate de la sine”, explica vedeta Pro TV, potrivit ciao.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai rar asa articol de kkt
3
1
Gigi, ce ai fumat, amice ?
1
1
riiele alea de varci,veliere,auz.nu vreti iahturi? proasta aia de steer ju a luat covidul,sa se vindece cu apa neinceputa si zeama de urzica? famiglie de bouari tarani!
2
2
Andi Moisescu printre putinii oameni de televiziune demni de respect .
7
4
a ti inebunit de tot????
5
4
Articol si comentarii de cacat...
15
3
Bashini cu stropi , limanu marina paduchiosilor de dambovita, scoala lu mandrutza cap de putza
8
4
O familie frumoasa si normala !
8
10
Cine sunt personajele?
10
9
Parjoliti totul pe unde au trecut infectatii astia. Cum o tine moisescu pe proasta asta deliranta, inseamna ca e si el de kkt
18
13
Am auzit ca trompeta aia era ca si maritata-logodita pe la Arad in '96 si imediat dupa ce au angajat-o la PRO TV, a fugit direct, fara nicio explicatie la Bucuresti, lasand totul, inclusiv logodnic. Mare caracter, daca este adevarat.
12
7

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369