REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Andra a vorbit deschis despre intervenții estetice: „Mă tentează și pe mine, ca pe toate femeile”

Andra a vorbit deschis despre intervenții estetice: „Mă tentează și pe mine, ca pe toate femeile”

Replica API 7 aprilie 2020 | 00:00 1150

Andra

Andra este printre puținele artiste care nu s-a lăsat pe mâna esteticianului. Artista a vorbit deschis despre intervenții, susținând că în prezent se simte bine în pielea ei, fără să își dorească să arate ca un fotomodel.

Andra are o voce deosebită, cu care și-a cucerit publicul și nu s-a preocupat să recurgă la îmbunătățiri de ordin fizic, așa cum alte colege de breaslă de-ale ei au făcut. Este mamă a doi copii și reușește să arate bine, fără a-și dori perfecțiunea cu orice preț.

„Mă tentează și pe mine unele intervenții, ca pe toate femeile, pentru că trecerea timpului nu iartă pe nimeni și nu e plăcut să te uiți în oglindă și să nu mai vezi ce vedeai cândva. Din fericire însă am moștenit gene bune, Mama Natură e blândă cu mine. Mă mai gândesc și că fanii mă apreciază pentru vocea mea, personalitatea mea, nu sunt un fotomodel și nici nu vreau să fiu”, a declarat Andra.

Jurata de la „Românii au talent” a fost întotdeauna atentă cu alimentația. Vedeta Pro TV recunoaște că atunci când vrea să slăbească, mai apelează la diverse regimuri, însă întotdeauna a mizat pe moderație. „Întotdeana mă gândesc la siluetă, în sensul că încerc să nu fac excese. Mai încerc diete, fie nu mănânc seara sau evit carbohidrații. Totuși, mai mult mă bazez pe faptul că dansez mult la repetiții și astfel consum multe calorii”, a spus Andra, scrie libertatea.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu baga ba tiganca manelista toate femeile in cloaca ta ca nu toate vor platic in cur sin buze si in tite .ati imbatrinit si asta e natural nu bagatul de plastic in corp
1
0
Dar ce iti lipseste femeie ?
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218