REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Andra s-a filmat fără pic de machiaj. „Asta sunt eu, dimineața, cu puține cearcăne”

Andra s-a filmat fără pic de machiaj. „Asta sunt eu, dimineața, cu puține cearcăne”

Replica API 15 iulie 2020 | 00:00 2711

Are 33 de ani şi este una dintre cele mai iubite cântăreţe din România. Andra nu se fereşte să apară în faţa publicului său naturală, aşa cum este ea dimineaţa. Acum a pozat fără pic de machiaj, scrie click.ro.

Andra

Artista are o relaţie foarte apropiată cu fanii şi cu urmăritorii săi. Le răspunde chiar şi la întrebări, atunci când are timp. Nu se fereşte să apară în faţa lor fără pic de machiaj. E mândră de tenul pe care îl are, de ridurile de expresie.

Aşa face că acum, la prima oră a dimineţii, Andra a pozat fără pic de machiaj. Artista are chiar şi părul ciufulit, pare că ar purta o pijama. Are şi zâmbetul până la urechi. A vrut să le transmită un mesaj tuturor celor care o urmăresc:

"Nu te feri să te arăţi exact aşa cum eşti! Numai aşa poţi câştiga cu adevărat o inimă!"

Andra, declaraţii despre operaţiile estetice

Nu este împotriva lor, dar, până acum, nu a simţit nevoia să meargă la estetician. Andra a dezvăluit: "Deocamdată nu am nicio operaţie, însă fiind artistă vreau să arăt bine pentru fanii mei. Însă acum mă simt bine în pielea mea şi este ok. Nu exclud asta pe viitor. Poate peste 10 ani voi vrea o intervenţie sau injecţii ca să mă simt mai bine când mă uit în oglindă. Nu ştiu cum aş trece peste frica mea de ace şi bisturiu. Sunt îngrozită de ele. Ar trebui să fiu foarte, foarte motivată să mă las pe mâinile unui medic"

Andra e acum cea mai iubită cântăreaţă de la noi. Are milioane de fani, dar cum arăta ea la debut? Iat-o în primul său clip, de la 14 ani! E cea mai iubită artistă, e soţie, e mamă! La 33 de ani, Andra pare să le aibă pe toate. Apariţiile ei din ultima vreme au uimit, artista e într-o formă de invidiat, se vede că toate îi merg din plin şi pe plan personal, şi profesional.

În urmă cu 19 ani însă, la debut, Andra părea o puştoaică ce vrea să pară mai matură decât este în realitate. Cu părul foarte lung, şaten-roşcat, cu cărare pe mijloc, şi machiată foarte puţin, aşa a apărut Andra în primul ei videoclip, la piesa ”În noapte mă trezesc”, extrasă de pe primul ei album.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Să lingeți in p***a și să sugeti p**a la toți țiganii . Manca-v-ar cancerul de jigodii, nu suportați țiganii dar ascultați toți manelele cantate de țigani. Ipocriții naibi, lua-v-ar toți dracii sa vă ia
0
0
Mama, ce mutra de tiganca are! De fpat, se tot vorbea despre ea ca ar fi de origine pasare neagra...
4
1
Cu fomista asta de publicutate
2
1
o fi de la luptele cu mariuta ca zicea ca asa o tranteste in pat
2
0
O cioara borata si nemachiata!
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218