REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Andra și Cătălin Măruță, vacanță la Roma alături de cei doi copii. „Am face înconjurul lumii pe jos cu ei”

Andra și Cătălin Măruță, vacanță la Roma alături de cei doi copii. „Am face înconjurul lumii pe jos cu ei”

Replica API 1 mai 2019 | 17:37 445

A treia zi de Paște, Andra și Cătălin Măruță au plecat la Roma, împreună cu cei doi copii ai lor, David și Eva.

Prezentatorul tv a postat pe contul de socializare imagini cu toată familia, iar mesajele din partea fanilor au curs lanț. „Am face înconjurul lumii pe jos cu ei. Sunt cam matinali și au bagaje mari, cu jucării multe mereu, dar Eva și David sunt cei mai buni camarazi în vacanță. Dacă nu ar fi ei nu am ști unde e cea mai buna înghețată și nu am râde în fiecare zi!”, a scris Cătălin Măruță pe contul de socializare. Recent, Andra a fost invitată la Digi FM, unde a făcut declarații despre familia sa. Deși ea și Cătălin Măruță se iubesc ca în prima zi, cei doi dorm separat.

Motivul este legat de cei doi copii ai lor, fiecare dintre aceștia dormind cu împreună cu unul dintre părinți. „Cea mai mare frică a mea acum e… să nu reuşesc să fiu un părinte bun. Acesta este examenul vieţii mele. Este cel mai important din viaţa mea. Am învăţat să fiu părinte şi îmi e teamă să nu greşesc undeva. Întreb în stânga şi în dreapta. Da, eu am pus anumite reguli în casă. Eu sunt poliţistul rău. Eu sunt puţin mai dură. Mi-am asumat treaba asta, dar nu am avut ce să fac. Dimineaţa, hai, militărie! David întârzie de fiecare dată! Am această problemă de trezire şi pentru că doarme cu tati. Eva doarme cu mine”, a declarat Andra, potrivit okmagazine.ro.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Inainte vreme tiganii nomazi faceau inconjurul lumii in carute cu coviltir !
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102