REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Andre, ghinion la concertul de la Arenele Romane. Microfonul și hainele au încurcat-o pe Andreea Antonescu

Andre, ghinion la concertul de la Arenele Romane. Microfonul și hainele au încurcat-o pe Andreea Antonescu

Replica API 19 iulie 2019 | 00:00 564

Andre

Marţi şi miercuri seară, 16 și 17 iulie, Arenele Romane din Bucureşti au fost arhipline, căci proiectul „La Bairam” a reunit trupe care au scris istorie în anii ’90. Pe scenă au răsunat hiturile de la André, L.A., N&D, 3rei Sud Est, Body&Soul, Akcent, Class şi AXXA. Din păcate, concertul fetelor de la André a fost presărat cu mici incidente pe care fanii le-au trecut cu vederea.

Seara de marţi i-a adus pe aceeaşi scenă pe cei din trupa Varză, veniţi în pijamele şi pe cei de la Body&Soul, dar şi trupa L.A. care s-a dovedit revelaţia serii. Deşi au cântat doar trei piese şi au ieşit la un bis, Liviu Vârciu şi Adrian Zainea, care a fost sărbătorit pe scenă, au ridicat sala în picioare. Au urmat băieţii de la 3rei Sud Est care au cântat piesele lor, dar şi ale altor trupe. Au urmat fetele de la André, Andreea Bălan (35 de ani) şi Andreea Antonescu (36 de ani). Ele au susţinut primul concert împreună de la revenirea trupei André. Din păcate, Andreea Antonescu a avut parte numai de ghinioane, căci încă de la prima piesă nu i-a funcţionat micofonul, iar la un moment dat, nu i s-a mai închis fermoarul de la costum.

Din păcate, fiind foarte târziu, când ele au urcat pe scenă, lumea începuse deja să se îndrepte spre ieşire. Fanii adevăraţi André au rămas să asculte hituri precum „Lasă-mă, papa, la mare”, „La întâlnire”, „Prima iubire”, „Caravanele”, „Noapte de vis” şi „Liberă la mare”. Fetele şi dansatorii au avut la fiecare melodie coregrafii diferite şi „Andrelele” au schimbat numeroase ţinute în timpul spectacolului. La finalul concertului, Andreea Bălan şi Andreea Antonescu au avut parte de o mare surpriză din partea casei de discuri Cat Music.

În urma recordului de 1,5 miloane de albume André vândute, cele două soliste au fost desemnate „Reginele Muzicii Dance din România”. Surpriza celei de a doua seri a fost că Delia nu a urcat pe scena de la Arenele Romane. Nick a cântat în trupa N&D împreună cu Dya, alături de care a mai concertat pe mai multe scene din ţară. Însă fanii s-au bucurat şi de această formulă, au ascultat refrenele vechi şi au cântat odată cu artiştii.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pe ele mereu le-au incurcat hainele .a mai sarit si cd-ul ,chestii dinastea .divortatele spera sa mai reincalzeasca ciorba fara succes
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218