REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

André Rieu promite columbienilor concerte memorabile la Bogota

André Rieu promite columbienilor concerte memorabile la Bogota

Replica API 11 septembrie 2019 | 00:00 421

André Rieu, foto clasicfm.com

Violonistul şi dirijorul de orchestră olandez André Rieu a promis luni la sosirea sa la Bogota că, cei care vor asista la unul dintre cele patru concerte ale sale, "nu vor uita niciodată acea seară", relatează EFE.

Muzicianul olandez, care a fost primit cu aplauze şi drapele ale Columbiei de o mulţime de fani, a declarat că este "fantastic" să poată să concerteze pentru prima dată în această ţară, unde îşi doreşte să vină de aproape 30 de ani.

André Rieu va susţine de joi până duminică 15 septembrie patru concerte la Movistar Arena din Bogota alături de Orchestra Johann Strauss. Primirea publicului a fost atât de impresionantă, încât muzicianul, care iniţial programase un singur concert, a fost nevoit să adauge încă trei, astfel că va fi pentru prima dată când Rieu va susţine patru concerte la rând în acelaşi oraş.

Artistul olandez a profitat de ocazie pentru a-i încuraja pe tinerii care vor să cânte la vioară asemeni lui şi i-a sfătuit să cânte din suflet, pentru că "atunci când vrei să faci muzică trebuie să o faci din inimă, acesta e secretul", a spus el.

Concertele lui Rieu la Movistar Arena din Bogota fac parte dintr-un turneu mondial care include spectacole în Danemarca, Republica Ceha, Austria, Germania, Elveţia, Slovenia, Polonia, Macedonia, Bulgaria şi Portugalia.

În concertele sale, violonistul şi dirijorul orchestrei Johann Strauss - cu care a străbătut aproape întreaga lume timp de 30 de ani - interpretează piese clasice, dar şi melodii romantice.

Rieu, care a primit titlul de "Rege al valsului" asemeni lui Johann Strauss, are peste 40 de milioane de discuri vândute, a fost distins cu numeroase premii, iar clipurile sale însumează peste un miliard de vizualizări pe Youtube. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102