REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Andreea Antonescu s-a împăcat cu iubitul. S-a afișat din nou cu Ștefan Manolache

Andreea Antonescu s-a împăcat cu iubitul. S-a afișat din nou cu Ștefan Manolache

Replica API 27 ianuarie 2020 | 00:00 616

Andreea Antonescu şi Ștefan Manolache

Foto: Instagram

După divorțul de fostul soț, Andreea Antonescu părea că își găsise liniștea într-o nouă relație, însă nici cu noul partener viața amoroasă a artistei nu a stat tocmai ca pe roze.

Deși au anunțat rapid că formează un cuplu, cei doi au avut parte și de momente mai tensionate, care au dus, în cele din urmă, și la o separare. Totuși, se pare că aceștia au decis să mai dea o șansă vieții amoroase petrecute împreună, motiv pentru care s-au afișat din nou ca un cuplu, în cadrul unei emisiuni TV.

„Ne-am despărţit. Am decis ca în relaţie să stăm cât ne simţim bine. La Iaşi am discutat şi ne-am despărţit. Nu pot să explic exact din ce motiv, dar lucrurile sunt clare: nu mai sunt cu Ştefan”, a spus vedeta pentru wowbiz.ro, în momentul deciziei separării. Iată însă că acum lururile stau complet diferit.

Artista și fostul reporter de la Acces Direct au decis să se despartă brusc în urmă cu câteva săptămâni, fără să ofere prea multe detalii legate de incident. Între cei doi părea că lucrurile merg foarte bine, însă ruptura s-a produs când nimeni nu se aștepta. După despărțirea de Traian Spak, artista a început o nouă relație cu Ștefan, cei doi părând fericiți împreună.

După ce au anunțat separarea, Andreea Antonescu și Ștefan Manolache au venit împreună în platoul emisiunii „Teo Show”, unde au anunțat că au dat uitării trecutul și că s-au împăcat. „Aceiași noi, ceva mai puternici”, au scris cei doi pe una dintre rețelele de socializare.

Andreea Antonescu și Traian Spak nu au semnat încă actele de divorț, dar sunt separați de câteva luni bune. Artista a luat decizia de a apela la un avocat pentru a grăbi divorțul. Vedeta voia să se despartă de tatăl fetiței sale pe cale amiabilă, la notar, însă Traian Spak locuiește în Statele Unite ale Americii și îi este greu să se întoarcă în țară. „Am discutat cu Traian, iar el va semna actele. (…) Este normal ca amândoi să facem tot posibilul ca să o ducem pe Sienna la nivelul mai mult ca perfect. Vreau să cred că în 14 ani a învățat să lucreze cu mine, să mă cunoască, astfel cât să nu-și permită vreo secundă să pună vreo întrebare. Cum nici eu nu-mi permit să-i pun vreo întrebare”, a declarat Andreea Antonescu la momentul respectiv, potrivit Viva, citată de click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cine i scursura asta umana?
0
0
nu mai faceti toate proastele celebre .vine gripa chinezeasca peste noi si voi promovati proastele
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367