REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Andreea Antonescu și Traian Spak au negociat partajul! Cu ce rămâne solista după divorț

Andreea Antonescu și Traian Spak au negociat partajul! Cu ce rămâne solista după divorț

Replica API 29 mai 2021 | 00:00 3432

Andreea Antonescu (38 de ani) și-a asigurat existența după divorțul de omul de afaceri Traian Spak. Cei doi nu au divorțat încă, dar au stabilit termenii partajului.

Andreea Antonescu

Din cauza pandemiei, omul de afaceri nu a ajuns nici până acum în România, unde este așteptat să semneze actele la notar. În schimb, Andreea și soțul ei au vorbit deja despre partaj. În urma acestuia, Andreea va rămâne cu casa din SUA, care este trecută pe numele solistei.

Andreea Antonescu: „Noi am rămas în relații bune”

Andreea Antonescu este încă în acte soția lui Traian Spak, însă cei doi vor divorța la notar, de îndată ce acesta va veni în România. Între timp, Andreea ar vrea să se reîntoarcă, în vacanță, în Statele Unite ale Americii, acolo având și o proprietate, și anume, chiar casa în care locuia cu Traian Spak.

“Traian mai este soțul meu în acte. E același răspuns dintotdeauna, divorțez când va veni el în țară. Noi am rămas în relații bune. Când va veni în România, vom divorța la notar. El trebuie să fie prezent măcar la semnarea actelor. Mi-e dor de America, voi merge cu Sienna la el, adică și la mine. Casa din America e doar pe numele meu”, a dezvăluit Andreea, în emisiunea “La Măruță”, de la Pro TV.

Andreea Antonescu, Sienna şi mama Andreei

Foto: Instagram

Andreea Antonescu și Traian Spak au împreună o fetiță, pe Sienna (10 ani), care locuiește acum la mama cântăreței, la Galați. ”Înainte de orice ne dorim ca Sienna să fie bine, fericită, și pentru asta luptăm. Suntem în așteptarea actelor lui, pentru că e un proces mai lung să poți să mergi în America. Sunt singură, nu am pe nimeni, poate este cazul să ridic și eu pretențiile, să am ceva așteptări, dar dacă e să vină, eu sunt aici. Sienna e la Galați, mama are grijă de ea”, a dezvăluit Andreea, la emisiunea “La Măruță”, scrie click.ro.

Andreea Antonescu, Sienna și Traian Spak

Foto: arhivă

Andreea Antonescu (38 de ani) și Traian Spak au fost căsătoriți timp de 8 ani. Mariajul dintre cei doi a început să scârțâie și din cauza distanței de aproape 10.000 km. Traian Spak locuiește în America, unde se ocupă de afaceri, iar Andreea Antonescu a fost ani întregi pe drumuri într SUA și România.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
saracia draqului ce esti
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218