REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Andreea Bălan a lansat piesa „Înger păzitor“ cu clip filmat la nuntă

Andreea Bălan a lansat piesa „Înger păzitor“ cu clip filmat la nuntă

Replica API 17 septembrie 2019 | 00:00 482

Adreea Bălan și George Burcea, foto Instagram

Andreea Bălan și George Burcea au avut parte de cea mai frumoasă zi din viețile lor, zi în care au petrecut alături de familia și prietenii apropiați. Nunta celor doi a fost un prilej de bucurie pentru fanii artistei care au fost foarte fericiți atunci când Andreea Bălan a lansat pe canalul ei de YouTube piesa «Înger păzitor», iar clipul a fost filmat chiar la nuntă.

Andreea Bălan a reușit și de această dată să-și surprindă fanii cu o piesă de dragoste dedicată soțului ei, George Burcea. Clipul a fost filmat chiar la nunta celor doi. "Dragilor, tocmai am lansat “Înger Păzitor”, una din cele mai frumoase piese pe care le-am cântat vreodată, este piesa sufletului meu, o melodie ce transmite emoție, trăiri intense și multă iubire. Ea spune povestea noastră, dar şi a voastră", a scris Andreea Bălan pe Instagram.

Andreea Bălan și-a denumit evenimentul „nuntă și botez în paradis“, iar ca domnișoare de onoare, ea a avut plăcerea ca dansatoarele ei să-i fie alături în această zi pe care și-o va aminti toată viața. Petrișor Ruge nu a fost uitat, astfel că, Andreea Bălan i-a cerut să-i fie alături lui George din postura de cavaler de onoare.

Andreea Bălan și-a ales o rochie impresionantă pe care a a avut cusute diverse mesaje de iubire

"Rochia de mireasă este cea mai importantă rochie din viață unei femei, trezește cele mai intense emoții și deși purtată doar o singură dată, face cât toate celelalte la un loc. Rochia mea de mireasă spune povestea noastră în versurile scrise pe ea, în cuvintele aruncate din loc în loc, cuvinte care au pătruns adânc în inimă. Este brodată manual cu multă iubire și când o port, mă duce în lumea basmului și mă face să mă simt cea mai frumoasă din lume. Simt că plutesc și parcă timpul stă în loc, iar noi doi suntem un prinț și o prințesă", spunea Andreea Bălan înainte de ceremonie.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Parasuto, nu ai vrut sa sti de tatal tau, atatia ani! L-ai renegat, nu ti-a pasat. Si acum faci scenarii, joci teatru.... Prefacuto! Te-a incercat D-zeu destul, ti-a dat niste semne, esti si tu parinte, da. Ia aminte, inclinate cu respect, cereti iertare, saruta-i mana TATALUI, da... Este meritul lui, ca ai ajuns ce ai ajuns: o cantareata!
1
0
Teatru ieftin, spectacol regizat de aceasta cantareata ce isi expune familia, copiii parintii, in detaliu prin presa si televiziuni... ca sa CE ?? A, da ... pentru BANI SI CIRC. Terminati cu atata expunere, ne terorizati cu nuntile voastre regizate si platite de televiziuni! Pe cine intereseaza ?!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920