REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Andreea Bălan, criticată de Iulia Albu: „Ce noroc să te trezeşti după operaţie machiată şi în lenjerie sexy!“

Andreea Bălan, criticată de Iulia Albu: „Ce noroc să te trezeşti după operaţie machiată şi în lenjerie sexy!“

Replica API 29 martie 2019 | 00:00 523

Andreea Bălan

Andreea Bălan are probleme grave de sănătate după naşterea Clarei, copilul pe care l-a adus pe lume prin cezariană la 4 martie, dar a încercat să-şi menţină optimismul. Artista a publicat în tot acest timp imagini cu ea de pe patul de spital, dar nu toată lumea a privit cu ochi buni fotografiile. Iulia Albu a criticat-o dur când a văzut că solista, deşi suferă teribil, stă la poze machiată şi coafată ca pentru o şedinţă foto importantă.

Andreea Bălan s-a externat după trei săptămâni de chin, în care a trecut prin trei operaţii, una de cezariană şi alte două pentru îndepărtarea hematoamelor formate din cauza inciziei. În timpul în care s-a aflat pe patul de spital, solista şi-a ţinut în permanenţă fanii la curent cu informaţii despre starea ei de sănătate, dar neconcordanţa între suferinţa ei şi machiajul de revistă i-a făcut pe unii să o critice în termeni duri. Iulia Albu a remarcat că artista noastră a avut grijă mereu să fie pusă la patru ace, chiar şi pe patul de spital.

Iulia Albu

"Nu mă înțelegeți greșit, departe de mine intenția de a minimaliza chinurile bietei femei, dar parcă nu mă pot abține, totuși, să comentez ultimele imagini (pardon cele mai recente) postate de fosta «André-a»! Diva ni se înfățișează într-o ipostază extrem de photoshop-ată, machiată, coafată și cu vedere largă la cămășuța suflecată “poale-n brâu” care dezgolește piciorușul cu ciorapii compresivi și branulă în venă. Domnișoara îl va întrece în curând și pe Bote la articole în presă și postări despre propria sănătate.

Noroc că Andreea a fost o fată prevăzătoare și ne-a indicat clar numele spitalului unde era pe punctul de a-și pierde viața, că să înțelegem și noi ce anume personal a repus-o în 3 secunde în această formă editorial numai bună de postat pe vreo copertă de revistă! Cum? A ieșit deja revista?! Ce noroc să te trezești după operație machiată și în lenjerie sexy (vezi sutienul negru), nu că tot muritorul în cămașă de noapte și cu fața umflată", a spus Iulia Albu pe blogul ei.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dusmanca dusmancei mele, este prietena mea...pt. 2 zile.
0
0
Mai terminati cu maimutele astea, ne-ati intoxicat! Si balanca daca este bolnava, de ce umbla cu televiziunile si presa dupa ea?? Isi face tot timpul scenarii, ne anunta fiecare detaliu din viata ei de familie, despre bolile ei, chiar asa, apare machiata, cu gene false, rujata, lenjeri sex,i ...etc. Este ridicola, chiar nesimtita! Pe cine intereseaza, cine se crede !? Nu mai are din ce trai, de se expune atat de mult cu copiii ei cu tot ?!
7
0
Andreea Balan este o persoana publica net superioara Iuliei Albu ! Daca Andreea este arhicunoscuta prin melodiile, spectacolele si aparitiile TV numeroase, Iulia Albu s-a facut remarcata prin divort si scandaluri de joasa speta !
3
4
Domnule, nu toata lumea are talentul de a creste gaini de companie !Uite ca unele mai fac si copii !
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218