REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Andreea Bălan, culisele separării de George Burcea: „El a vrut să aibă altă viață. Era nefericit cu noi”

Andreea Bălan, culisele separării de George Burcea: „El a vrut să aibă altă viață. Era nefericit cu noi”

Replica API 30 martie 2020 | 00:00 1193

Andreea Bălan

La cererea admiratorilor ei, Andreea Bălan a continuat seria dezvăluirilor din culisele divorțului său de George Burcea, după ce a vorbit despre acest subiect doar în cadrul unei singure emisiuni TV. Astfel, fanii ei au rămas cu unele întrebări legate de ruptura din cuplul care părea că nu se va despărți niciodată.

În continuare, cântăreața a explicat că are în vedere protejarea fetițelor ei, Ella și Clara, și că acesta este și motivul pentru care nu poate dezvălui toate momentele mai puțin plăcute care s-au petrecut între ea și soțul ei, insistând, de asemenea, că va vorbi mereu frumos de cel care este tatăl copiilor ei.

Totuși, Andreea a mărturisit că ea și-a dorit să facă relația să meargă în continuare, spunând că decizia finală a fost a actorului, care nu și-a mai dorit să îi fie alături.

„Nu ai cum să salvezi sau să lupți pentru cineva care nu vrea să mai fie acolo și vrea altceva. Sau cineva care este într-o zonă cu niște traume și nu vrea să fie ajutat. George nu și-a dorit acest lucru, prin urmare despărțirea a fost inevitabilă. Nu am mai avut ce să salvez..El a vrut să aibă altă viață. În viața în care era cu noi nu se mai regăsea și se simțea nefericit”, a spus Andreea în cel mai recent vlog publicat pe cananul ei de YouTube.

Artista a mai explicat că din punctul ei de vedere, partenerul său proiecta traumele lui din trecut în relația cu ea. „Oarecum unul dintre motivele pentru care noi ne-am separat a fost și acesta”, a mai adăugat cântăreața. De asemenea, Andreea a susținut că George Burcea s-a implicat în creșterea primei lor fetițe, Ella, însă nu a mai fost atât de prezent atunci când a apărut și cea de-a doua micuță.

„Mulți dintre voi mi-ați scris că vă doriți ca eu și George să ne împăcăm. Din păcate, nu se mai poate acest lucru. Deja am trecut de punctul în care se mai putea repara ceva. Urmează să depun actele de divorț”, a mai spus Andreea Bălan, confirmând încă o dată că „90 la sută dintre lucrurile scrise în presă sunt adevărate”, atunci când a fost vorba de destrămarea căsniciei lor.

„Nu vreau ca fetele noastre să afle toate lucrurile urâte care s-au întâmplat între noi (..) El la un moment dat s-a schimbat. Din motivele pentru care le-ați auzit în presă. De acolo lucrurile au degenerat, iar eu în trei luni m-am trezit că nu mai am familie”, a mai adăugat Andreea, potrivit click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Figuranto, vopsito, aroganto, materialisto, posesivo, teribilisto... Tu poti face un barbat fericit ?? Au plecat toti barbatii de langa tine. Ghici si DE CE ..... !?
2
0
pai daca tu vroiai sa faca numai ce vrei tu, ce era el un catel?
4
1
nu ne intereseaza vietile de kkt ale vedetelor
5
0
Viata unor drogati nu ne intereseaza deloc. Sa mearga unde ii place.
5
0
Iar apari vipero, materialisto, vopsito,... Asa ai grija de fete ?? Nu iti mai critici tatal care te-a ajutat sa ajungi "vedeta" ?? Faci circ, mare circ . Tu esti vinovata nr. 1. Din nou, ne dai detalii din familia ta. Chiar crezi ca ne intereseaza detaliile din familia ta, expunerile tale josnice ?! Cine esti, cine te crezi ?? Nu vezi, nu realizei ce timpuri, ce stari traim... si tu faci FIGURATIE, pentru BANI ?! RUSINE, sa-ti fie rusine !!Toti barbatii au plecat de langa tine, maimuto. Realizezi si de CE, frustrato ??
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102