REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Andreea Bălan: „E greu să fii mamă singură”. Cum se descurcă după separarea de George Burcea

Andreea Bălan: „E greu să fii mamă singură”. Cum se descurcă după separarea de George Burcea

Replica API 16 octombrie 2020 | 00:00 1560

După ce artista și fostul ei partener, actorul George Burcea, s-au despărțit cu acuzații de ambele părți, Andreea Bălan a vorbit pentru prima oară și despre viața de după separare, mai cu seamă despre rolul de părinte, pe care îl percepe acum a fi mult mai greu.

Invitată în cadrul unei emisiuni, unde au însoțit-o și fiice ei, Andreea Bălan a dezvăluit că, deși iubește rolul de mamă, fiind „topită” după cele două fetițe ale sale, Ella și Clara, acum de când ea și George Burcea s-au separat, resimte îndatoririle sale de părinte ca fiind mult mai grele, având în vedere că susține că este „o mamă singură”.

Andreea Bălan susține că îi este greu în postura de „mamă singură”

Vedeta acuză în continuare și explică faptul că fostul ei soț le-ar vizita destul de rar pe micuțe. Artista locuieşte cu fetițele şi cu mama ei, care o ajută încă de de când s-a născut Ella, fiica cea mare. „Nu îmi este ușor, este greu să fiu mamă singură și eu să fiu cea care are grijă de ele, de casă, de tot... dar pot!

Programul meu se închide la cinci jumate. Tot ceea ce trebuie să rezolv, trebuie să fac în timpul zilei pentru că apoi o iau pe Ella de la grădiniță. Din momentul acela sunt a lor: mergem în parc, la mall, mare, munte, parc”, a declarat aceasta.

Ce relație au fetele Andreei Bălan cu tatăl lor

Printre altele, Andreea Bălan a dezvăluit și care este relația fiicelor sale cu tatăl lor, insinuând că George Burcea nu și-ar dori să-și vadă micuțele mai des.

„O dată pe săptămână cu tati și în rest cu mine! 99% din timp ele sunt cu mine. Mi-aș dori să fie mai des, mi-as dori să fie mai mult, dar atât se dorește", a spus Andreea Bălan despre timpul petrecut de fetițe cu George, fostul său partener de viață, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce tot o dati pe proasta asta la gazeta .Sunt mii de mame singure si nu le faceti reclama .
4
0
Fitoasa asta sustine poponarii si adoptia de copii de catre bulangii.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614