REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Andreea Bălan și-a angajat stilist și investește masiv în haine, ca să n-o mai certe lumea

Andreea Bălan și-a angajat stilist și investește masiv în haine, ca să n-o mai certe lumea

Replica API 22 octombrie 2019 | 00:00 399

Andreea Bălan

Andreea Bălan s-a declarat indiferentă la criticile stiliștilor, însă realitatea arată că, de fapt, o deranjează când se spune că nu s-a îmbrăcat adecvat. Cântăreața și-a angajat un stilist care să se ocupe de garderoba ei și face investiții majore în hainele de stradă și cele dedicate evenimentelor.

Mult timp, Andreea Bălan n-a dat prea mare importanță ținutelor sale de zi cu zi. De-o vreme însă, sătulă să fie criticată pentru modul în care se îmbracă, artista a schimbat foaia. Și ca să fie sigură că nu greș cu alegerile vestimentare, a decis să lase această treabă în seama unei stiliste.

„Când pe scenă te îmbraci bine, frumos, ca o prințesă, nu mai simți nevoia să fii spectaculoasă și în viața de zi cu zi. Foarte mult timp nu am investit deloc în hainele de stradă. Apoi, am înțeles că e nevoie și la capitolul de civil să arăți bine și să investești. Am făcut acest lucru sfătuită de stilista mea și în ultimii doi ani am fost numai la bine îmbrăcată, lăudată mult de Alin Gălățescu, de Ovidiu Buta, de Maurice Munteanu și mă bucur că s-a schimbat imaginea mea și percepția oamenilor”, a spus Andreea Bălan.

Andreea Bălan are o garderobă impresionantă pentru scenă Încredere totală în stilistă Stilista are mână liberă din partea artistei să-i cumpere hainele pe care le consideră potrivite pentru ea. „Nu merg la shopping, stilista îmi face cumpărăturile online. Îmi alege ea tot și mi le trimite acasă, ceea ce este foarte confortabil. Fiecare om trebuie să facă ceea știe să facă, ce a studiat, eu nu am cum să le fac pe toate. Eu știu să cânt, să dansez, să fac show. Am mare noroc cu stilista mea și garderoba mea arată așa cum vrea ea. Eu niciodată nu am fost pasionată de hainele mele personale, pentru că am investit foarte mulți bani în cele de scenă. De aceea și am show-ul atât de complex, cu multe schimbări de costume”, a completat cântăreața.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218