REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Andreea Bălan și-a reluat acrobațiile mai repede decât i-au spus medicii. „Totul ține de ambiție”

Andreea Bălan și-a reluat acrobațiile mai repede decât i-au spus medicii. „Totul ține de ambiție”

Replica API 23 iulie 2019 | 00:00 313

Andreea Bălan

Andreea Bălan (35 de ani) poate în sfârșit să răsufle ușurată. Corpul ei s-a refăcut complet după complicațiile apărute la naștere, iar artista și-a putut face din nou acrobațiile care i-au pigmentat dintotdeauna concertele. S-a întâmplat la patru luni după ce Andreea a văzut moartea cu ochii, în maternitate.

Andreea Bălan și-a anunțat fericită fanii că este din nou în formă maximă, capabilă să facă toate mișcările dificile care reprezintă sarea și piperul concertelor ei.

”Acum câteva luni, când eram pe patul de spital, mă măcina gândul «Oare voi mai putea face acrobațiile cu care am obișnuit publicul, pe scenă?» Recuperarea nu a fost deloc ușoară și a trebuit să o iau ușor, ușor și să îmi stăpânesc gândurile care m-au consumat.

Dansul și acrobațiile fac parte din identitatea mea ca artist și îmi doresc mereu să ofer experiențe vizuale publicului pe lângă muzică. Azi sunt fericită că sunt sănătoasă și că pot să fac exact tot ceea ce făceam înainte pe scenă și că am revenit la condiția fizică optimă, așa cum am fost mereu. Cred că totul ține de ambiție și de mindset. Nu am vrut să renunț nicio clipă la cine sunt eu și la ceea ce pot să fac. Nu există nu pot”, a scris Andreea pe pagina personală Instagram.

În aprilie, Andreea dezvăluia într-un interviu pentru Antena 1 că medicii i-au recomandat un repaus de la dans timp de patru luni, având în vedere că a trecut prin patru intervenții chirurgicale. ”Ultima intervenţie a fost cea mai grea. Nexistând cateter (n.r. în coloană), ci doar o anestezie pe venă şi o operaţie complicată, când m-am trezit m-a durut cum nu m-a durut vreodată în viaţă. S-a curăţat şi ultimul hematom. Am stat din nou 24 de ore la terapie Intensivă. Nu pot să fac efort deloc. Stau în casă. Acum o să aştept 4 luni ca să mă întorc pe scenă. De cântat, pot, pentru că nu mi-am pierdut vocea. Nu pot să fac prize şi acrobaţii cu Petrişor”, a declarat Andreea la vrema respectivă.

Iată că refacerea a fost însă mult mai rapidă, iar săptămâna trecută Andreea și-a făcut tot programul de acrobații la Arenele Romane, în cadrul Festivalului La Bairam.

În mai, Andreea a urcat pentru prima oară pe scenă, la Dej, după o pauză de patru luni, timp în care a devenit mamă pentru a doua oară și a trecut prin patru intervenții chirurgicale. ”Sunt în formă, mă simt bine, nu mă mai dor operațiile. Nu o să mai fac toate acele acrobații, n-o să mă arunc în cap și n-o să fac tumbe. Mai așteptăm pentru tumbe, dar vocea e la locul ei. Mulți o să întrebe de ce am revenit așa devreme. Pentru că pot, dragii mei! Doctorița mea mi-a spus că e în regulă. Pot să mă mișc, dar nu am voie să fac acele prize, care sunt foarte periculoase, pentru că presupun forțarea abdomenului. Am voie să dansez doar din piciorușe și am să fac și câteva sincroane”, a declarat atunci Andreea. Situația a fost un pic frustrantă pentru solista care, la prima sarcină, a reușit performanța de a se întoarce la muncă după numai trei săptămâni.

La începutul lunii martie, Andreea intra optimistă în sala de operație, pentru a o aduce pe lume pe cea de-a doua fiică a ei, Clara Maria. La scurt timp după operaţia de cezariană însă, solista a suferit o hemoragie masivă, fapt ce i-a determinat pe medici să-i deschidă operaţia şi să facă o a doua intervenţie. "Am început să sângerez peste tot. Medicii şi-au dat seama că este embolie amniotică, acesată problemă de fapt mi-a provocat stopul cardiac. Operaţia a fost foarte complicată. Mi s-a făcut transfuzie de sânge. Eu nu îmi mai amintesc însă nimic. Am fost inconştientă două zile", a explicat Andreea. Lucrurile nu s-au rezolvat însă imediat și, din cauza unor hematoame, solista a mai trecut prin alte trei intervenții chirurgicale în săptămânile care au urmat.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369