REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Andreea Bălan și George Burcea au îngropat securea războiului: „Nu regret nimic. Nici pe el“

Andreea Bălan și George Burcea au îngropat securea războiului: „Nu regret nimic. Nici pe el“

Replica API 14 aprilie 2021 | 00:00 1046

Andreea Bălan (36) a fost invitată să participe la podcast-ul moderat de către Cătălin Măruță. Vedeta a răspuns unor întrebări delicate, iar subiectul divorțului de actorul George Burcea nu a lispit din discuție. Iată ce a declarat Andreea despre tatăl fetițelor sale.

Andreea Bălan

Andreea Antonescu a acceptat invitația lui Cătălin Măruță de a participa la podcast-ul pe care acesta îl moderează. Așa cum era de așteptat, printre temele de discuție abordate s-a numărat și divorțul de actorul George Burcea.

Se pare că Andreea și George au îngropat securea războiului și au renunțat să își arunce vorbe dure. Potrivit Andreei, ei au realiazt că pur și simplu se aflau în etape diferite ale vieții. ”Da, l-am iertat pe George Burcea. Da, dar nu pot spune mai multe pentru că suntem în proces de divorț. Am ajuns la concluzia ca eram în etape diferite în viața, nu eram în același punct. Da, credeam că o să fiu soție toată viața, asta mi-am dorit când am îmbrăcat rochia de mireasă. Nu regret nimic, nici pe el, datorită lui am două fetițe minunate", a declarat Andreea.

Fetițele Andreei Bălan au suferit din cauza divorțului părinților

Andreea a povestit că fetițele sale au avut de suferit în urma despărțirii și că au acceptat cu greu ideea că tatăl lor nu mai locuiește în aceeași casă cu ele. "Ella cu greu a înțeles că tati nu mai locuiește cu noi. Ea tot speră și visează că, într-o zi, vom merge în Mauritius în vacanță, ultima în care am fost toți 4. Încet, va înțelege. Ea știe doar că tati nu mai locuiește cu noi, vine în weekend sau când poate. Atât”, a declarat artista.

Andreea Bălan, despre ghinionul în dragoste

Cu toate că nu a fost cea mai norocoasă persoană în ceea ce privește relațiile de iubire, Andreea Bălan nu este descurajată. Cântăreața a afirmat că motivul pentru care poveștile de dragoste s-au încheiat întotdeauna nefericit a fost unul simplu: ea întotdeauna a fost cu un pas înaintea partenerilor săi.

"Dacă punem prima iubire și până în prezent au fost puține despărțiri. Nu consider că am avut ghinion, consider că așa a fost să fie. Am întâlnit oameni în diferite stadii ale vieții lor, nu am reușit să ne aliniem, eu mereu am avut un stadiu mai avansat. Eu mereu am fost cu un pas înaintea partenerilor mei”, a spus Andreea Bălan, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vai de tine! Nu te ia argint, cu doi copii dupa tine. Deja se distanteaza de tine. S-a lamurit cine esti, ce vrei si cat de dominanta esti.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218