REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.1° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Andreea Bălan și George Burcea, scandal monstru în weekend!

Andreea Bălan și George Burcea, scandal monstru în weekend!

Replica API 6 noiembrie 2021 | 23:50 3804

Andreea Bălan și George Burcea, scandal în weekend? Cei doi s-au certat, se pare, zilele acestea, conform unor surse din anturajul lor. Mai mult, acest lucru reiese și din postarea pe care a făcut-o actorul pe un story de pe Instagram.

De la ce ar fi pornit scandalul dintre Andreea Bălan și George Burcea?

Mai exact, pe story-ul lui George Burcea se regăsește un mesaj direct adresat Andreei Bălan, se pare, care se intitluează așa: “Păi ce făcuși bre?”. Reporterii CIAO.RO au aflat ce l-a scos din minți pe actor!

Mesajul lui George Burcea a fost scris lângă o imagine de la o petrecere din iunie de acasă de la Andreea Bălan. Eveniment la care a luat parte și, pe atunci iubitul ei, Tiberiu Argint. Lângă imaginea respectivă, actorul a “atașat” și o declarație pe care a dat-o artista în luna aprilie, la scurt timp după separarea de tatăl fetițelor. “Nu doresc ca fetele mele să cunoască vreo iubită a tatălui lor în următorii patru-cinci ani. Și nici eu. Nici eu nu voi aduce alt bărbat în această casă și nu le voi prezenta pe nimeni”.

Andreea Bălan și George Burcea, din nou la cutițe?

Reacția dură a lui George Burcea vine după ce, conform unor surse, artista a luat foc când a văzut că pe story-ul Vivianei Sposub, iubita lui Burcea, rulează imagini cu fetițele ei și ale actorului. În weekend, micuțele Ella și Clara au petrecut cu tatăl lor, care le-a dus acasă unde locuiește cu Viviana. Acolo, acestea s-au jucat și s-au distrat probabil cu tatăl lor, și cu Viviana. Actorul a postat mai multe story-uri cu o parte dintre momentele minunate petrecute cu micuțele, iar Viviana le-a postat și ea pe contul ei de Instagram. Acesta pare să fi fost motivul pentru care Andreea Bălan ar fi luat foc și i-ar fi reproșat lui George că nu este de acord ca micuțele ei să fie postate pe story-ul Vivianei. Discuțiile dintre cei doi au fost extrem de aprinse. Ar fi implicat și avocați de ambele părți, mai ales că ei încă nu și-au finalizat procesul de divorț. Desigur, la scurt timp, Viviana a șters toate postările cu fetițele, iar Burcea a răbufnit pe story unde a postat mesajul de mai sus.

Viviana Sposub, dată în judecată?

De altfel, prin mesajul postat de actor, se înțelege că Andreea s-ar fi contrazis. Mai exact, după ce aceasta a specificat că nu dorește să aducă acasă pe niciun iubit, lângă fetițele ei, timp de 4-5 ani, după separarea de George Burcea, ea a făcut fix contrariul. La nici 3 luni distanță, ea l-a adus pe Tiberiu acasă pentru a lua parte la petrecere. Reacția lui Burcea ar fi venit după ce artista l-ar fi anunțat pe actor că o va da în judecată pe Viviana, scrie ciao.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pe cine intereseaza bufeurile individei ?
8
1
Balanco, te-a parasit si Argint. Ce valoare ai tu, cine esti, ce mai vrei ?? Ne-am saturat de circul tau cu barbatii din viata ta.
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614