REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, escapadă inedită la malul mării. Ce i-a dat de gol că au fost împreună

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, escapadă inedită la malul mării. Ce i-a dat de gol că au fost împreună

Replica API 4 august 2020 | 00:00 1276

Andreea Bălan este din nou îndrăgostită! Solista nu s-a afișat încă oficial cu noul iubit, Tiberiu Argint, însă dă tot mai multe semne că simte fluturi în stomac pentru fratele Soniei Argint, prezentatoarea emisiunii „Vreau să fiu sănătos”, de la TVR1.

Cei doi au profitat de soarele din weekend și au mers împreună la malul mării. Ce i-a dat de gol? Imaginile puse pe rețelele sociale.

După câteva luni de la despărțirea de George Burcea, tatăl fetelor sale, Andreea Bălan este decisă să mai dea o șansă iubirii. Artista a găsit omul potrivit în persoana lui Tiberiu Argint, iar acesta pare că o face să iasă din zona de confort. În weekend-ul ce tocmai a trecut, Andreea și iubitul ei au mers la mare, însă au făcut mai mult decât a sta la soare.

Tiberiu Argint

foto: arhivă personală

Cei doi s-au echipat corespunzător și au făcut o plimbare cu iahtul. Nu s-au pozat împreună, dar imaginile de pe aceeași ambarcațiune i-au dat de gol, precum și faptul că au purtat echipamente similare. Nu au uitat de mănușile de condus și de încălțămintea adecvată. Ba mai mult, și-au făcut poze reciproc și le-au pus pe rețelele sociale, alături de descrieri optimiste.

foto: arhivă personală

Cine este Tiberiu Argint, iubitul Andreei Bălan

foto: arhivă personală

Tiberiu Alexandru Argint, noul iubit al Andreei Bălan, este fratele Soniei Argint Ionescu, prezentatoarea emisiunii „Vreau să fiu sănătos”, de la TVR1. Tânărul nu a fost însă atras de televiziune, ci de arhitectură. Potrivit informațiilor publicate pe conturile sociale, Tiberiu a urmat Școala Germană Hermann Oberth din București, apoi Colegiul Tehnic de Arhitectură ”I.N.Socolescu”. A rămas în zona aceasta și a absolvit și cursurile Universității de Arhitectură din București. Are o afacere în domeniul designului de interior, dar salariul fix și-l ia în calitate de manager de vânzări la “Bang&Olufsen”, o companie daneză de lux care proiectează și produce aparate audio, televizoare și telefoane, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
numai de bufeurile imbecilei de balan nu mai aveam noi parte .Sa-si vada de viata ei cu escapade si futaiuri prin barci si sa ne lase ca nu ne intereseaza ce suge ea .
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367