REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Andreea Bălan va avea trei rochii de mireasă la nunta din toamnă cu George Burcea

Andreea Bălan va avea trei rochii de mireasă la nunta din toamnă cu George Burcea

Replica API 16 iulie 2019 | 00:00 919

Andreea Bălan

Cu două luni înainte de nuntă, Andreea Bălan probează diferite modele de rochii de mireasă. Alegerile cântăreţei sunt greu de făcut când are la dispoziţie atâtea variante, dar din toate, artista îşi doreşte o creaţie personalizată, pe a cărei trenă designerul să-i scrie povestea de dragoste cu actorul George Burcea.

Andreea Bălan (34 de ani) a făcut zielle trecute o vizită la atelierul unui designer care îi va face toate cele trei rochii de mireasă. Creaţiile vor fi realizate pe comandă şi vor avea inserate elemente unice cum ar fi broderii cu mesaje personale ale cuplului sau aplicații din dantelă sau cristale care reflectă atât personalitatea cântăreței, cât și stilul designerului, romantic, elegant și nou.

“Mi-am dorit ca Otilia Brăiloiu să-mi realizeze rochille de mireasă, pentru că ea nu crează doar rochii de mireasă, ci crează povești prin designul ei. Iar eu mă regăsesc în stilul Otiliei pentru că noi nu facem doar lucruri simple sau produse, oferim povești și emoții, vrem să oferim oamenilor căldură și emoție, iar lucrul asta m-a atras la Otilia și de aceea am apelat la ea și am rugat-o să îmi facă trei rochii de mireasă.

Fiecare rochie va fi o poveste ce se va încadra în conceptul nunții noastre: «Nuntă și Botez în Paradis» care este inspirat din titlul show-ului meu Paradis, lansat recent. Îmi doresc ca piesele vestimentare să fie decoltate, cu volum şi fluturaşi şi sunt sigură că aceste elemente le voi regăsi”, a povestit Andreea Balan.

Toate cele trei rochii vor fi realizate manual folosind materiale de cea mai bună calitate, folosite și la marile case de modă internaționale. Materiale precum mătase, valuri din tulle, cristale sau dantele foarte fine vor fi folosite pentru a crea rochia de poveste pentru nuntă din septembrie.

“Sunt încântată că Andreea m-a ales să îi fac rochiile de mireasă. Mă bucură mult faptul că împreună vom putea crea o poveste frumoasă încadrată într-un concept de nuntă unic. Andreea face lucrurile cu multă dragoste, pasiune și dedicare și reușește să spună povești prin muzica ei așa cum și eu aduc prin designul rochiilor și simt că este o potrivire frumoasă”, a mărturisit şi Otilia Brãiloiu.

Rochiile de mireasă ale designerului se vând în peste 30 de magazine din New York, Milano, Londra, Japonia, China, Coreea de Sud, Norvegia, Italia şi Moscova.

Andreea Bălan s-a cununat cu George Burcea în primăvara lui 2017. Cei doi au avut o ceremonie discretă, la apus, pe o plajă din California, aşa cum visau de când au devenit un cuplu. Andreea şi George au spus un "da" hotărât doar în prezenţa naşilor şi a preotului român care le-a unit destinele.

Cântăreaţa şi actorul formează un cuplu încă din 2015, relaţia dintre cei doi fiind una foarte serioasă.

Cei doi au devenit părinţii celei de-a doua fetiţe, Clara, în urmă cu patru luni, moment în care cuplul a trecut printr+o cumpănă grea. Atunci, artista a suferit un stop cardio-respirator în timpul operaţiei de cezariană provocat de o embolie amniotică, afecţiune rar întâlnită, din care şi-a revenit cu greu.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
poate sa aiba si 7 rochii ca tot proasta ramane
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614