REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mie., 17 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6702
17.9° Constanța Miercuri, 17 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6702
 

Andreea Bănică, afacere colosală pe Litoral. Și-a vândut vila din Eforie și își face hotel

Andreea Bănică, afacere colosală pe Litoral. Și-a vândut vila din Eforie și își face hotel

Replica API 4 decembrie 2019 | 00:00 1536

Andreea Bănică

Solista Andreea Bănică (41 de ani) s-a despărţit cu greu de superba vilă din Eforie Sud, pe care a vândut-o cu peste 200.000 de euro. Ea a investit banii într-un hotel care se construieşte la malul mării. Inau­gurarea va avea loc, cel mai probabil, la vară.

E pe cai mari atât în lumea muzicii, cât şi în afaceri. Andreea Bănică şi soţul ei, impresarul Lucian Mitrea (41 de ani), investesc în turism. Solista şi-a vândut vila de la mare, în care a locuit 16 ani, pentru a construi un hotel la Eforie, a cărui inaugurare va avea loc anul viitor. Celebrii soţi au obţinut pe casă 200.000 de euro, adică dublu faţă de cât au investit, aşa că se pricep de minune la afaceri. Casa a fost construită pe o suprafaţă de 410 mp şi are o curte de 300 mp, şase camere, cinci băi, o bucătărie imensă, două terase, un balcon şi un garaj cu trei locuri.

Vila de la Eforie Sud

Andreea a vrut să vândă vila complet mobilată şi utilată, ceea ce a şi reuşit, deşi despărţirea de această casă de vacanţă a întristat-o, căci a lăsat acolo un munte de amintiri: „Momentan se lucrează la hotel şi are 80 de camere. Visul Andreei, pe care îl ştiu cunoscuţii ei, era să îşi ridice un hotel pe faleză, în Eforie. Să fie un loc al ei unde să vină oamenii şi să se simtă bine. Pentru acest vis solista şi-a investit banii pe care i-a avut şi pentru care şi-a vândut casa natală. Acum merge doar la sora ei sau la cunoscuţii de acolo, însă când se va termina hotelul va avea unde să tragă şi să se simtă ca acasă”, ne-au povestit surse apropiate vedetei.

Anul trecut, Andreea a prezentat o emisiune muzicală la TVR, „Întrecerea starurilor”, prilej de a-şi spori contul cu o sumă frumuşică. În plus, anul acesta, de Revelion, ea are din nou agenda plină. Va cânta într-un complex de săli de evenimente de la Băile Felix, având nu mai puţin de şapte spectacole în noaptea dintre ani. Vedeta ne-a confirmat că de această dată va merge cu soţul ei, dar şi cei doi copii ai lor, Maria Sofia (10 ani) şi Noah Andrei (3 ani). Noaptea dintre ani îi va prinde în familie şi aşa vor fi tot anul. Dar şi alte vedete se ocupă în sezonul estival de confortul turiştilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Era in EF NORD vila...si tot in Nord face hotelul...
2
0
asa ,sa-si faca hotel care o sa stea 10 luni pe an inchis .mare afacere
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369