REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Andreea Bănică spune ce s-a întâmplat în sala de judecată, la procesul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu

Andreea Bănică spune ce s-a întâmplat în sala de judecată, la procesul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu

Replica API 22 ianuarie 2021 | 00:00 1787

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au ajuns din nou în fața judecătorilor, astăzi, la prânz. La Judecătoria Sectorului 6 are loc un nou termen privind audierea martorilor, în procesul de custodie al celor doi copii pe care aceștia îi au împreună.

Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău

Foto: arhivă personală

La acest nou termen au fost audiați doar martorii Claudiei Pătrășcanu, martora lui Gabi Bădălău, menajera lui, fiind în catantină. Instanța a dat o nouă amânare în proces. Următorul termen a fost stabilit pentru luna martie.

La ieșirea din tribunal, Gabi Bădălău a dezvăluit jurnaliștilor că Pătrășcanu a fost pe punctul de a fi dată din nou afară din sala de judecată și chiar amendată. Bădălău a făcut următoarele declarații. “Nu s-a decis nimic, s-a amânat. Voia să facă circ. Au fost audiați doar martorii doar din partea ei audiați. O să mă aduc la Agigea mâine, la ziua copilului, e dreptul meu câștigat în instanță”, a declarat acesta, potrivit Antena Stars. Bădălău a făcut ieri la INML testul anti drog, însă instanța nu a solicitat rezultatul acestuia. “Nici un institut medical din România nu are acest test din firul de păr pe care-l cere Claudia. Eu am întrebat doctorul de gardă de la INML și am făcut cel mai complex test. Doamna președintă nu a cerut rezultatul testului”, a mai spus Bădălău.

Pătrașcanu către Andreea Bănică: „Blondo, m-a dat afară din casă!”

Andreea Bănică a fost citată ca martoră în proces din partea Claudiei Pătrășcanu. “ O cunosc de o viață pe Claudia, eu am luat-o de acasă atunci când a fost dată afară din casă. Mi-ar fi plăcut să fiu lăsată să vorbesc mai mult în sala de judecată. Susțin toate mamele din lumea asta, țin mult la acești copii, de aceea am venit azi aici. Știu ce înseamnă să nu ai copiii lângă tine, sunt mamă. Când am luat-o de acolo era în ultimul hal, foarte slăbită, plângea în hohote! Nu sunt o persoană mincinoasă, sunt un om onest, corect. Am fost întrebată doar ce s-a întâmplat în ziua în care a fost dată afară din casă. Exact așa mi-a zis: «blondo, m-a dat afară din casă!» M-am dus acolo și am luat-o. Ea suferea de un an de zile, a vrut să ascundă prietenilor ei. Ea nu a vrut sa facă circ. Ma bucur ca am putut s-o ajut”, a declarat Andreea Bănică la ieșirea din sala de judecată, potrivit Antena Stars.

Andreea Bănică

Foto Instagram

"Claudia Pătrășcanu: Bădălău juca la cazino banii mei de chirie din apartament"

Claudia Pătrășcanu a negat că era gata să fie dată afară din sala de judecată. “Eu nici nu am deschis gura. Eu, amendă?! Au vorbit avocatul, martora mea. La mine au fost doi martori, nu mai am alții. E departe să se termine acest proces. Andreea a fost martora mea și ea știe ce am trăit. Mi-a fost emoțional greu. De atâta suferință, umilință, aveam cu 10 kg minus. Martora lui, menajera, iar nu s-a prezentat că este carantinată. El stă cu ea. Acum stau cu teamă că Gabi vine la ziua copilului, stau cu teamă să nu luăm vreun virus”, a spus Claudia, potrivit Antena Stars.

Cântăreața a vorbit pentru prima dată despre partajul cu scandal dintre ea și Bădălău, făcând acuzații năucitoare la adresa mamei lui Gabi Bădălău, care i-ar fi luat banii câștigați din munca ei. “Voi demonstra că avem un contract de mediere unde am stabilit niște lucruri pentru binele copiilor. În primele șase luni, eu nu am primit nici un ban de la el. El mi-a cerut 50.000 de euro, patul și mobila unde dorm copiii, mie, mama copiilor lui. Vreau banii mei din garsoniera pe care am vândut-o! Banii de la nunta mea. Această femeie, mama lui Gabi Bădălău, venea și-mi lua banii. Mi s-a luat tot, m-au aruncat în stradă. Eu când l-am cunoscut pe Gabi, în 2014, era falit, eu aveam apartament, mașină. Le-am vândut. Bădălău juca la cazino banii mei de chirie din apartament!“, a mai spus Pătrășcanu.

La intrarea în tribunal Claudia Pătrășcanu a făcut câteva declarații jurnaliștilor prezenți la fața locului. “El spune că le-ar fi mai bine copiilor noștri lângă el. Dacă s-ar gândi la copiii noștri și-ar da seama că ar fi cea mai mare traumă pentru ei. Copiii trebuie să crească lângă mama lor. Weekend-ul acesta e ziua lui Nicolas și Gabi va fi invitat la Agigea, unde vom face o petrecere. Soțul meu spune multe, dar să vină cu dovezi. Singura plângere pe care eu am făcut-o a fost cea a consumului de droguri. Sa-l facă însă din firul de păr”, a declarat Claudia, potrivit Antena Stars. Prezent și el la proces, după ce ieri a făcut testul antidrog la INML și la o clinică privată, Gabi Bădălău a refuzat să facă declarații. Testul anti drog efectuat de Bădălău la o clinica privată a ieșit negativ. Acesta nu este însă recunoscut în instanță.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102