REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Andreea Diana va fi înmormânată azi, la Cimitirul Central

Andreea Diana va fi înmormânată azi, la Cimitirul Central

Replica API 15 iunie 2016 | 00:41 246

Slujba, oficiată de IPS Teodosie

Slujba, oficiată de IPS Teodosie

Andreea Diana Oaidă, tânăra de 18 ani, elevă a Colegiul Național „Mihai Eminescu“, care a pierit, alături de mamași bunicul ei, în teribilul accident de la Mihai Viteazu, va fi condusă miercuri pe ultimul drum. La ora 12.00, cortegiul va pleca de la Casa Mortuară a Cimitirului Central. Andreea va ajunge, pentru ultima oară, la colegiul unde a studiat ultimii patru ani din viață, pentru ca profesoriiși colegii să poată să-și ia rămas bun. Apoi, cortegiul se va îndrepta la Catedrala Sfinții Apostoli Petruși Pavel, urmând ca IPS Teodosie să oficializeze slujba de înmormântare, după care, cu toții vor merge la Cimitirul Central, acolo unde Andreea Dianași familia ei își vor odihni somnul de veci.

Andreea Diana Oaidă era un copil foarte inteligent, spune directorul colegiului. În cei patru ani de liceu a fost şefa clasei, iar clasa a XII-a, profilul matematică-informatică, a absolvit-o cu o medie de peste 9,50, fiind singura din clasă care a obţinut premiul I. „Era şefa clasei, la profilul matematică- informatică. Un copil care a luat tot timpul premii, clasa a XII-a terminat-o cu premiul I, a fost singurul copil din clasă care a luat premiul I. A fost un copil exemplar, care şi-a reprezentat excepţional clasa, a susţinut interesele colegilor. Este un şoc pentru noi, suntem foarte marcaţi, ar fi trebuit să se prezinte azi (n.red. - luni, 13 iunie a.c.) la proba orală a examenului de bacalaureat. Cred că şi colegii sunt într-o stare extraordinară de şoc şi trebuie să ne organizăm într-un fel“, a declarat Camelia Ciurescu, directorul Colegiului Naţional Mihai Eminescu din Constanţa.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218