REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
15.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Andreea Mantea a confirmat că este într-o relație: „Îmi bate inima pentru cineva“

Andreea Mantea a confirmat că este într-o relație: „Îmi bate inima pentru cineva“

Replica API 14 februarie 2019 | 00:00 691

Andreea Mantea

Andreea Mantea a confirmat că este într-o relație și că iubește din nou de câteva luni. Cu toate acestea, prezentatoarea TV a evitat să dezvăluie identitatea celui care o face fericită în prezent, invocând câteva greșeli pe care le-a făcut în trecut și de care face tot posibilul să se ferească în prezent. Iată declarațiile!

După ce emisiunea „Te vreau lângă mine”, moderată de Andreea Mantea, a fost scoasă din grilele Kanal D, vedeta s-a ales cu o nouă emisiune. Filmările pentru show-ul matrimonial „Puterea dragostei” au loc în Turcia însă, Andreea fiind nevoită să se mute din țară timp de șase luni, alături de fiul ei și al lui Cristi Mitrea, micuțul David. Băiatul a fost nevoit să schimbe, astfel, locul unde învăța, fiind înscris la o grădiniță din Istanbul.

Totuși, cei doi vizitează des România și recent, familia lor s-a reunit, David și Andreea luând masa cu tatăl băiatului, Cristian Mitrea, de care prezentatoarea TV s-a despărțit la scurt timp după ce aceasta a rămas însărcinată. Aceștia au mers la un restaurant din Capitală, iar după ce au publicat câteva imagini pe rețelele de socializare, fanii Andreei s-au gândit imediat că ea și luptătorul de MMA s-ar fi împăcat. Acest lucru nu s-a întâmplat însă, deoarece prezentatoarea TV a mărturisit că are un iubit în prezent, însă ea și tatăl băiețelului ei au decis să rămână în relații bune de dragul micuțului lor.

Vedeta a confirmat că are o relație în prezent, însă a susținut că şi-a expus suficient viaţa personală până acum, încât a învăţat că este mai bine să o ţină departe de ochii tuturor curioşilor. După ce s-a tot zvonit că prezentatoarea TV ar avea un partener, iată că ea este cea care a confirmat, în cele din urmă, relația, chiar dacă momentan decide să nu dezvăluie identitatea bărbatului care o face fericită.

„Este exclus să mai repet aceleaşi greşeli, una dintre cele pe care le-am făcut în trecut a fost să-mi expun public relaţia de iubire! Nu vreau să mai vorbesc despre ele, mă limitez doar a spune că da, îmi bate inima din iubire pentru cineva! Vreau să ţin pentru mine, este mai bine aşa. Sunt extrem de fericită, de împlinită şi îmi este foarte bine", a declarat Andreea Mantea, potrivit Wowbiz.

De asemenea, un susținător al emisiunii pe care o prezintă vedeta a publicat în dreptul uneia dintre fotografiile acesteia următorul comentariu: „Sper să găsești pe cineva care să te iubească cu adevărat până la lună și înapoi", i-a scris internautul, în limba engleză. „I already did!” (Deja am făcut asta n.r), a răspuns Mantea.â

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
iar e curva intr-o relatie ? cit de handicapat sa fii sa ai o relatie cu tipa asta care are kilometrajul dat peste cap ? tone de tencuiala pe fatza si falsa ,asta isi doresc barbatii aia epilati din ziua de azi?
7
0
Asta e urata cu faina data peste muie, daramite sa o vezi nemachiata in pat. Blesteme pe respectivul.
5
0
cand i-ai spart casa lui tardea ai uitat ? ti-a dat si bataie si un sut in cur pana la urma
7
0
Sa fii iubita Andreea, sa fii fericita! Tu meriti, ai un copil superb.... Te felicit!
2
8

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102