REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
12.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Andreea Marin a avut coronavirus. "Fiind vaccinată, am avut una dintre cele mai ușoare forme"

Andreea Marin a avut coronavirus. "Fiind vaccinată, am avut una dintre cele mai ușoare forme"

Replica API 29 septembrie 2021 | 21:23 905

Andreea Marin îngroașă rândul vedetelor care au făcut Coronavirus. Vedeta a povestit că a stat 14 zile izolată la domiciliu din această cauză, dar recunoaște că a avut o formă ușoară datorită vaccinului.

Andreea Marin

foto: Instagram

"Am fost puțin bolnăvioară în ultima perioadă și am stat acasă. Am trecut prin experiența Covid-ului. Nu e o experiență plăcută, dar probabil am avut una dintre cele mai ușoare forme de Covid, pentru că am fost păzită de vaccin. Am stat doar câteva zile la pat, am avut simptome de gripă puternică. Am lucrat într-un proiect, am călătorit în străinătate, am filmat și mare parte dintre noi s-au îmbolnăvit. Probabil s-a transmis și foarte ușor această varianta a Covidului și uite așa am trecut prin 14 zile de stat cuminte acasă", a povestit Andreea Marin la emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV, "Exclusiv VIP", citează click.ro.

Andreea Marin: "Am avut una dintre cele mai ușoare forme"

"Nu e o experiență plăcută, asta este, însă eu fiind vaccinată, am avut una dintre cele mai ușoare forme, pentru că am fost păzită, totuși, de vaccin. Când am ajuns la spital, ulterior, ca să îmi fac analizele, să mă asigur că totul este foarte bine pulmonar și vorbind acolo cu medicii am înțeles cât de mare este diferența și cât de mult contează, e o concluzie deja trasă de medici nu doar la nivel național, ci și mondial, faptul că ajung mult mai puțin bolnavi, procentul e infim, care au făcut vaccin, în stadiul greu al bolii, a spus Andreea Marin la Exclusiv VIP.

Monica Anghel a anunțat și ea a făcut Covid. Irinel Columbeanu, Sorin Oprescu, Elena Merișoreanu, Jeni Nicolau,Viorica de Clejani sunt doar câteva dintre persoanele publice care au avut probleme în ultimele zile și săptămâni cu acest virus de temut.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Amanta de profesie se vinde si ea te cheama T iriac sau C hina Virus bani sa iasa
2
0
mamamce s-a babit individa,ce riduri are .Alta care moare fara atentie .sunt destui care au avut covid sau vaccinat si nu apar la ziar .
3
0
Soldoveanca asta iar ne anunta de circul din viata ei ? Pe cine intereseaza ce face parasuta ?!
5
0
ai mai avut gust cand ei p2la in gura """"
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614