REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.6° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
24.6° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Andreea Marin, blondă și decolteu sexy: „Am decis să fiu mai curajoasă”

Andreea Marin, blondă și decolteu sexy: „Am decis să fiu mai curajoasă”

Replica API 16 mai 2019 | 18:48 905

Andreea Marin e de nerecunoscut și devine din ce în ce mai sexy! La 44 de ani, fosta “Zână a Surprizelor” întinerește pe zi ce trece, semn că-i priește din plin dragostea cu iubitul consul, Adrian Brancoveanu, cu 11 ani mai tânăr. Marți, 14 mai, am întâlnit-o la o petrecere mondenă, unde a uimit cu o schimbare de look.

Andreea Marin a început să se simtă bine în postura de divă sexy, așa că a făcut furori la petrecerea “Sungate”, purtând o perucă blondă, cu breton, care îi venea foarte bine, dar și o rochie argintie, din mii de paiete, care a avut un decolteu îndrăzneț.”Din când în când, o femeie trebuie să mai facă și o schimbare. Eu toata viața am fost brunetă, așa mă știe lumea. În ultima vreme am decis să fiu mai curajoasă, să mai pun o perucă blondă, să mai dau cu glitter la ochi. Dacă asta te face să te simți bine ca femeie, de ce nu?”, a declarat Andreea Marin, conform click.ro.

Andreea Marin e sexy blondă, dar va rămâne fidelă până la urmă podoabei capilare negre, precum pana corbului, care a consacrat-o de-a lungul timpului. “Blondele le plac bărbaților?! Ei, uite, că eu i-am nimerit pe ceilalți”, a concluzionat Andreea.

Vedeta are la activ trei mariaje eșuate, tocmai de aceea nu se grăbește să facă pasul și cu noul iubit, Adrian Brâncoveanu, cu care are o relație de doi ani.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta, se sparge in figuri prin presa si televiziuni, ne anunta de fiecare data de barbatii din viata ei si a Violetei : FETITEI EI. Ce model este ea pentru fetita ei, aducandu-i atati barbati acasa, fara un statu de familie, casnicie.... relatii, relatiii....Cobe, Turcestu, Tiriac, Turcu,.....etc.
1
0
A decis sa fii o mare curva, in continuare, moldoveanco, devoratoare de barbati mult mai tineri si cu bani multi. Din nou ne anunti prin presa si televiziuni de "spectacolul" din viata ta, pai te tii de promisiunea facuta !? Parasuto! Bine ca a scapat Banica de tine!
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369