REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Andreea Moldovan, primele declarații după revocare: 'Nu am fost condiționată politic'

Andreea Moldovan, primele declarații după revocare: 'Nu am fost condiționată politic'

Replica API 17 aprilie 2021 | 22:55 1490

Fostul secretar de stat în Ministerul Sănătății, Andreea Moldovan, a declarat vineri, într-o conferință de presă, că a venit în minister la solicitarea lui Vlad Voiculescu și că a apreciat că nu a fost deloc condiționată din punct de vedere politic, scrie stiripesurse.ro

„Am venit în echipă la solicitarea domnului ministru Vlad Voiculescu. Mi-am dorit să fiu alături de el, pentru că știam că are planuri bune și gânduri bune. Am apreciat că nu am fost deloc condiționată din punct de vedere politic. Alături de mine au venit și alți profesioniști apolitici. Pentru mine a fost extrem de important venind din sistem, afectat de pandemie, să știu ce se întâmplă și astfel am venit cu problemele pe care le cunoșteam foarte bine și să încerc să le rezolv.

Un alt avantaj al meu a fost că știu să comunic cu colegii mei din țară și am știut ce se întâmplă în țară. Acele call-uri în miez de noapte cu reprezentanții DSP-urilor, cu medici, cu manageri, cu personalul din serviciile de ambulanță, au reprezentat prilejuri adevărate să știm ce se întâmplă și ce e de făcut. Am vrut să ținem cont nu numai de pandemie, deși asta ne preocupă pe toți de un an de zile, există și pacienții cu afecțiuni cronice pe care nu putem să îi uităm. Am vrut să oferim un parcurs clar atât pacienților COVID, cât și non-COVID”, a spus Andreea Moldovan.

De asemenea, Andreea Moldovan a vorbit și despre marele regret.

„Am regretul mare că mai erau niște ordine care trebuiau să iasă. Aici este poate singurul regret. Sper să nu fie proiecte care să fie încheiate aici, pentru că sunt proiecte bune”, a mai spus fostul secretar de stat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am fost conditionata de pfizer sa fac cat mai multi bani in RO in combinatie cu arahat si voiculescu
4
2
Daca era asa de apreciata in occident pe unde a fost ...de ce nu a ramas acolo.Aici e salariu astronomic..si fara sa dea multa socoteala ...USRista ce vrei !!!
5
0
Profesionista din birou
9
2
Poate timpul va dovedi ca urma sa ne bage in carantina ca sa fie in rand cu Occidentul . Nu ca era prea mare incidenta de covid. Nu e de ajuns sa fii capabil, trebuie sa fi si uman. Ceea ce la usr nu vedem.
10
9
Pacat ca nu lasam profesionisti sa faca treaba, o sa jungem sa ne luam dupa de-alde Bahmuteana si Bendeac
17
9
de unde a mai aparut?
11
12

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614