REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Andreea Raicu a recunoscut că iubeşte din nou: „Am avut o relaţie toxică, lungă, de şapte ani!”

Andreea Raicu a recunoscut că iubeşte din nou: „Am avut o relaţie toxică, lungă, de şapte ani!”

Replica API 6 septembrie 2019 | 00:00 1404

Andreea Raicu

Andreea Raicu este una dintre persoanele publice din România care a păstrat întotdeauna discreţia în ceea ce priveşte viaţa personală. La cei 40 de ani, vedeta a trecut prin relaţii tumultoase cu bărbaţi celebri, precum Tudor Chirilă sau Cristi Chivu.

După o luptă cu depresia, despre care a vorbit public în repetate rânduri, Andreea Raicu şi-a investit timpul în proiecte de mindfulless, primul de acest tip din România. Şi-a regăsit linistea sufletească apelând la yoga şi la meditaţie, iar acum iubeşte din nou.

Andreea Raicu a fost invitată într-o emisiune la Pro TV unde a vorbit despre activităţile sale profesionale, dar şi despre câteva aspect personale.

"Am spus că mă întâlnesc cu cineva. Dar ştii de ce nu-mi place să vorbesc? Pentru că începe aşa o întreagă căutătură. Şi cu ce face, şi cu ce vârstă are... Drept pentru care, nu-mi doresc să vorbesc despre subiectul ăsta. Consider că am lucruri mai importante pentru mine pe care vreau să le spun decât astea. Da! (n.r. este îndrăgostită). Dar de ce oamenii nu vor să înţeleagă că nu vreau să vorbesc despre asta... Nu vă spun nimic", a declarat Andreea Raicu.

"Am avut o relaţie toxică, lungă, de şapte ani. Nu mai eşti tu, nu mai eşti fericit. Persoana respectivă în loc să te susţină, e împotriva ta.... Eşti veşnic tensionat, îţi pierzi încrederea în tine... Nu e un subiect dificil pentru că am putut să mă uit la ele. Relaţiile dificile pot fi şi la 40 de ani...", a continuat Andreea Raicu.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai si Tecau nu este celebru?
2
0
Hotaraste-te mai repede cu cine te cuplezi, pentru ca esti la o varsta inaintata.
3
3
Si care i problema voastra?
3
0
Cind a spus;;toxica,, s-o fi referit la Chirila?!, ca la Chivu in niciun caz.
5
1
Pe cine intereseaza arogantele plimbaretei, asteia ?? A avut mai multe relatii si cu baieti VALOROSI.... ?! Asa ca, problema e la tine "pretioaso"..... o prezentatoare tv cu mofturi si figuri
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614