REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Andreea Raicu, nouă relație? Vedeta a fost surprinsă ieșind din casa unui milionar cunoscut

Andreea Raicu, nouă relație? Vedeta a fost surprinsă ieșind din casa unui milionar cunoscut

Replica API 26 octombrie 2020 | 00:00 2228

După mai multe relații nereușite cu bărbați celebri, Andreea Raicu a declarat recent că este din nou îndrăgostită, în viața ei apărând un nou partener. Aceasta nu a dorit însă să dezvăluie numele celui care o face fericită, însă este posibil ca „vizita nocturnă” la reședința unui milionar autohton să o fi dat de gol!

Andreea Raicu

Recent, Andreea Raicu a dezvăluit în cadrul unei emisiuni TV că se declară îndrăgostită, renunțând în mod oficial la statutul de femeie „singură”. Aceasta a declarat că în viața ei a apărut un nou partener, care o face fericită, însă nu a dorit să ofere mai multe detalii cu privire la „bărbatul misterios” care i-a furat inima.

Andreea Raicu, relație cu Matei Stratan?

Întâmplarea face însă ca vedeta să fie surprinsă ieșind din casa lui Matei Stratan, fostul iubit al Mădălinei Ghenea și tatăl copilului acesteia, la puțin timp după declarațiile anterior menționate. Să fie sau nu o coincidență?

Andreea i-a făcut o vizită acestuia la ceas de seară, chiar la el acasă. Îmbrăcată într-o ținută sport și cu părul prins lejer, Raicu a fost fotografiată părăsind reședința lui Matei Stratan, în timp ce acesta a condus-o până la ieșire, informează Spy News.

Deși între cei doi nu au fost observate gesturi tandre, este posibil ca Stratan să fie bărbatul despre care vorbea Andreea? Există însă și varianta ca aceasta să fi făcut o vizită acasă râvnitul milionar doar în interes profesional. Vedeta și-a deschis numeroase afaceri pe numele ei, printre care și un bussines cu articole vestimentare și, de asemenea, Andreea oferă și cursuri de terapie, după ce s-a luptat mai mulți ani cu depresia, scrie click.ro.

Cine e Matei Stratan, fostul partener al Mădălinei Ghenea

Matei Stratan (33 de ani), supranumit în cercurile mondene “Mr. Cash” şi nu e greu să ne prindem de ce: familia lui are o avere estimată la 300 milioane €, proprietăţi în Londra, Toscana (Italia), Iaşi, Bucureşti, un parc auto impresionant, cu maşini de 200.000 € bucata, dar şi un iaht cu valoare istorică, ancorat în Grecia.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
in amigdalele ei,..
1
0
pana la urma imi provoaca mila muierea asta... s-a trantit cu f multi barbati , doar , doar o sa se casatoreasca. l-a facut barbat inclusiv pe horia tecau , invatandu-l cam tot ce se poate in ale fututului pentru niste lectii de...tenis de camp
3
0
Au revenit toate expiratele gen Andreea Marin Zavoreanu Raicu LGroza etc
2
1
o pubela !
5
0
ca doar nu era sa fie vazuta cu un strungar de la IMGB .
8
0
si tanti asta vrea si tanar si cu bani ...bre tanti ,cauta ti un nene de seama ta .
7
3
POZE CU FETE BATRANE CE VISEAZA CAI ALBI SI PRINTI NEGRI,
7
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367