REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Andreea Raicu şi-a găsit liniştea în India

Andreea Raicu şi-a găsit liniştea în India

Replica API 28 ianuarie 2019 | 00:00 480

Andreea Raicu

Călătoria în India pe care a făcut-o recent Andreea Raicu a fost un gest spontan. Era în vacanţă în Maldive şi, pentru că de multă vreme visa la câteva zile de meditaţie, a hotărât să zboare până în India, dacă tot era aproape.

„Am avut un an greu, iar câteva zile într-un centru de meditaţie din India, în care să nu vorbesc cu nimeni, erau cel mai frumos dar pe care puteam să mi-l fac. Purtând în piept insigna pe care scria «silence» (semn că am ales să nu comunic cu nimeni, acest lucru fiind respectat de cei din jur), am putut să mă bucur în linişte de fiecare clipă cu mine. Cinci ore de meditaţie pe zi, linişte şi mult somn m-au ajutat să-mi găsesc liniştea pe care o cam pierdusem în ultima vreme. În toată agitaţia, uitasem cât de binefăcătoare e tăcerea. M-a ajutat să mă simt mult mai bine, mai liniştită, mai relaxată, mai empatică, mai răbdătoare, mai conectată cu mine”, explică Raicu pe blogul ei.

Timp de cinci zile, nu a simţit nevoia să-şi verifice telefonul, mesajele, postările de pe Instagram. S-a încărcat pozitiv. Despre India, spune că e o ţară pe care o iubeşti sau o urăşti.

„Eu, una, am adorat-o înainte să ajung să o întâlnesc. Am citit mult despre ea, ştiam că e sărăcie, că sunt locuri în care miroase urât şi e murdar, că vezi cerşetori la tot pasul. Tocmai pentru că ştiam toate aceste lucruri, nu am fost îngrozită”, adaugă Andreea.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa dilit si tinerica asta !!
2
1
Inainte vreme facea 5h de bunga bunga pe zi acum 5h de meditatie tare trist trebuie ca este.O asteptam la Vaslui pt.exorcizare!
5
1
mai sunt niste Khani la vreo 60-65 ani liberi prin India si am chemat-o si pe Andreea care nu mai este nici ea tinerica, si e de lucru rau aici in India , o groaza de maharajahi care nu au ce f..e
7
1
De la o vreme toate curvele aleg sa mearga in India ...acolo se practica violul in grup mai rau ca la Vaslui ,grav este ca dupa ...acestea sunt omorate ..asa o fi obiceiul ..
10
1
Ne bucuram sa stim ca a tacut si s-a deconectat de Univers . Bine ca a facut publica ...meditatia !
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614