REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Andreea Raicu, vacanță de vis în Maldive. „Am plecat speriată de virus!”

Andreea Raicu, vacanță de vis în Maldive. „Am plecat speriată de virus!”

Replica API 13 ianuarie 2021 | 00:00 1519

Andreea Raicu s-a întors recent dintr-o vacanță exotică, petrecută într-un resort de cinci stele, în paradisul din Maldive. A fost prima vacanță din 2021 și Andreea recunoaște că a avut îndoieli dacă să părăsească țara în vremuri de pandemie, deși călătoriile sunt pasiunea ei. Vedeta pare să fi petrecut în Maldive împreună cu bunul ei prieten Virgil Ianțu și cu familia acestuia.

Andreea Raicu

foto: arhiva proprie/Instagram

„Inițial nu am vrut să merg în vacanță, mi-a fost teamă, chiar dacă frica de virus nu mi-a guvernat viața, tot aveam o temere. Eu m-am protejat foarte bine. De aceea, am ales o destinație safe (n.r. sigură), aveam nevoie să mă odihnesc. Am plecat speriată și în avion am avut cu mine o trusă cu mănuși, dezinfectant, măști, am luat chiar și un pai să beau cu el. Eram speriată ce o să fac când vine mâncarea în avion?! Am fost norocoasă că lângă mine în avion au stat oameni pe care îi știam”, a declarat Andreea la emisiunea Teo Show de la Kanal D.

foto: arhiva proprie/Instagram

Se pare că Andreea a avut o vacanță comună cu bunul ei prieten Virgil Ianțu, care a postat pe Instagram imagini cu același peisaj de vis. Prezentatorul TV a fost împreună cu familia sa, dovadă fiind pozele împărtășite pe rețelele de socializare de fiica lui Jasmina. Andreea a făcut și ea furori cu pozele sexy postate pe Instagram, deși prezentatoarea a fost zgârcită cu fanii.

Andreea Raicu: „Acolo nu trebuia să purtăm mască”

La 43 de ani, fosta prezentatoare și model arată impecabil. „Aveam nevoie să mă odihnesc. Acolo nu trebuia să purtăm masca, doar personalul purta. Cel mai ciudat a fost când am mers la sală, erau oameni lângă tine la trei metri, m-am simțit foarte vulnerabilă. Am stat mult la plajă, erau 27 de grade. Am stat doar șase zile în care nu am făcut nimic, am avut nevoie să-mi resetez creierul. Am închis telefonul, nu am făcut decât 10 poze”, a declarat vedeta la aceeași emisiune, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
la pwla pe vremuri de pandemie ,sufera de gerofobie
5
0
ce sa zic,buna rau .dar tanti raicu,vezi ca te apropii usor de zona rosie ...cauta si tu un crestin si asaza te la casa ta .lasa i pe Ronaldo ,Brad PITT,di Caprio,astia nu vin sa ia una din tara lui papura voda ,din lume a a 3 a .ia si tu un baiat modest ,cu suflet bun.pai...
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614